tirsdag 2. september 2014

Plakat ramme

Kjøp bildeveggen din hos oss. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv.


Bestill plakater online på desenio. Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser. Vi har et bredt utvalg og rask levering.

Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Lett ramme med strekkfjærsystem Dette er en ramme med svært lett vekt. Elegant sølv-eloksert aluminiumsramme.


Fasong på klemmer kan fravike fra bilde. Festes lett til vegg eller tak ved hjelp av for eksempel mobilspiraler eller sugekopp. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Kombiner gjerne eikerammer med våre rammer i andre farger som svart og hvitt, eller hvorfor ikke gull?

I tillegg til trerammer, tilbyr vi også plakathengere, bildehyller og fine klemmer i tre for deg som ikke vil ramme inn plakaten. Forstørrelsen blir laminert og innrammet på en treplate. Velg ut en passende ramme. Dermed får bildet ditt et flott, matt utseende.


Billig fragt og hurtig levering! Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. La en hel verden av muligheter for å lage din egen plakat åpne seg for deg! En ramme rundt det hele.


Du kan få to ulike type rammer i opp til forskjellige farger. Hvis du vil opprette en plakat i Publisher, må du først opprette et banner. Deretter endrer du side størrelsen på banneret til ønsket plakat størrelse.


Stort utvalg - rask levering.

Nettbutikk med spennende og morsomme posters til deg selv, familie eller venner. Sort poster ramme har lik rammeprofil som Norges mest solgte plakatramme. Mange av våre kunder har ønsket å kjøpe norges mest solgte plakatramme i sort utførelse. Symbol Star Sun Emblem.


Vi leverer i løpet av 3-hverdager (med forbehold for ekstra travle perioder) Alle ordrer sendes med track and trace via Post Nord. Plakat Ramme Vegg Desk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg