onsdag 24. september 2014

Malermester tommy mørk

Vi legger epoxygulv, linoleumgulv, vinylgulv og tepper til både bedrift og privat. Fyll ut skjemaet så hører du fra oss. Henvendelsen gjelder. De har vært kolleger siden skolebenken, og er et bra team.


Kristiansan og ble nesten født med malerkosten. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Malermester Tommy Mørk AS. Vi har håndverkere som er BVN (Byggebransjens våtromsnorm) sertifisert på våtrom og fuktsikring. Membran, gulvbelegg og maling. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Bedriften har i dag ansatte og firmabiler.


Som godkjent lærebedrift har vi lærlinger i vår stab. I sitt arbeid har bedriften vist evne til å arbeide selvstendig i forhold til riktig materialvalg og tekniske løsning. Legg inn anbud gratis hos oss!


Her har vi laget en fond vegg med en veldig flott tapet.

Kunden har funnet tapeten selv og var meget fornøyd med resultatet. Ta kontakt med Eirik Nielsen. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Her har Glenn og Jan Erik flyt sparklet riktig fall på gulver og lagt belegg med oppkant Arbeidet er utført på nytt toalett og dusj anlegg på Randøya. Før du kan få lærekontrakt med en bedrift, må bedriften være godkjent for ditt fag.


Listen over godkjenninger finner du her eller på vilbli. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Foretaket har registrerte ansatte.


En av våres gulv leggere skal bli student til høsten. I dag drives virksomheden af Karsten og Claudine Mørk , der sørger for at bevare traditionen med personlig og nærværende betjening. Vores opgave er, at du får det bedste resultat – hver gang. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in.


Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Du er altid velkommen til at kontakt os for et besøg og vurdering af din opgave og få derefter et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi tilbyr alt av tjenester innen innvendig og utvendig maling, tapetsering og prosjektering. MALERMESTER TOMMY MØRK AS.


Hos malermester Tommy Nielsen er vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for at få malet i hjemmet eller virksomheden.

Vi maler både inden- og udendørs og laver alle typer af maleropgaver lige fra maling af vægge og lofter til udbedring af brand- og vandskader. Vi tror på, at de ydre rammer er lige så vigtige for trivsel og velvære som den indvendige indretning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg