mandag 8. september 2014

Lange gardiner

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. Beautifully Unique Items From World-Renowned Artists. Trenger du ekstra lange gardiner ? Hos Kid har vi gardiner opp til 2cm!


Velg mellom ulike farger og design. Kjøp i butikk eller i nettbutikken vår. Fremhev stuens høyde med lange gardiner.

Har du en stue med god takhøyde, kan du understreke rommets takhøyde ved å la lange gardiner starte et stykke over vinduet. Rom med god takhøyde virker større og romsligere. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute.


Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Gi stuen et løft med lange gardiner.


Les videre og finn ut hvordan du kan bruke gardiner når du innreder stuen din. Lange gardiner kan være med å skape en unik stemning i stuen og fremheve rommets beste sider. Vi har gardiner som rekker akkurat ned til gulvet, og synes det er finest. Her kan smak og behag avgjøre.


Til deg med fotside lingardiner: vær obs på at lin kan krympe ganske masse i vask. Jeg leste et sted at lin krymper -. I dag er dette ikke en anbefalt løsning. Du trer enkelt gardinstangen gjennom maljene og gardinen får et pent fall.


Possement: Border, snorer og dusker som er påfestet gardiner og tie-back som pynt. På soverommet vil du kanskje ha tykke, lystette gardiner med gardinkappe og lang gardinstang.

I stuen er det kanskje viktigere hva slags stoff, stil og materiale gardinene er i. Skal du ha lift eller sidegardiner? Eller kanskje ingen gardiner i det hele tatt? Ifølge Inger Almøy, interiørkonsulent med gardiner og solavskjerming som spesialfelt, må alltid helheten tas med i betraktningen ved valg av interiørløsninger. For å ha gardiner som vil henge pent og ta seg godt ut i lang ti finnes ingen snarveier. Ferdigsydde gardiner.


Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner. Vi har et bredt utvalg av ferdigsydde gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Jeg her alltid hatt korte gardiner. Her jeg bor nå har jeg ovner under alle vinduene så da er lange uaktuelt.


Tidligere har det vært møbler som har gjort at lange gardiner blir i veien, men det kan være stilig med lange gardiner også. Det kommer an på rommet, møblering og eventuelle ovner. Et par velurgardiner gir metalliske gjenstander en ekstra glø mens et par ekstra lange lingardiner gir et sofistikert og uformelt uttrykk. Mange er litt redd for gardiner , hvorfor tror du det er slik?


Er ikke rå på symaskina så jeg nekter å ødelegge de nye fine med den Syns du det gjør noe med litt for lange gardiner ? De blir jo liggende litt på gulvet på en måte. Når du har presset og fått en tydelig brett kan du fjerne nålene. Nå skal du nåle fast knytebåndet på gardinen. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter.


Se våre julegardiner. Vis meg dine gardiner , og jeg skal si deg hvem du er. Det er mange forskjellige gardintyper å velge mellom, avhengig av hvilken funksjon du ønsker at gardinene skal ha. Vil du stenge sollyset ute, bør du gå for lystette gardiner som for eksempel rullegardiner, liftgardin eller roll up- gardiner.


Måtte da ha ganske lange gardiner , liker at de går nesten til gulvet. Det var da rynkebånd på de jeg kjøpte, men valgte å bruke fingerkroker i de. Har vanlige stenger (de hang der når vi flyttet inn), men ønsker egentlig doble stenger, slik at jeg kan ha to lag med gardiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg