mandag 22. september 2014

Gråtoner jotun

Gråtoner jotun

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Dette har vært en favoritt blant Jotuns gråtoner i mange år! Den er akkurat mørk nok til å skape fine kontraster til hvite detaljer som vinduer, dører og detaljer. Dette er også en farge som man fint kan tilføre mer kulørte farger inntil for variasjon.


Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Letthet, Egghvit og Bomull.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Jotun tilbyr både kjølige og varme gråtoner , bruntoner, beigetoner og gylne beisfarger fra Trebitt Terrassebeis til dere som har treverk.


Du finner fargeoppstrøk og fargekart i butikken. Har kjøkkenleverandøren ett begrenset fargeutvalg? Gulv og kjøkkenfronter er store overflater med stor betydning for fargevalget. I tillegg har vi jo også de blåkaktige gråtonene, altså som har blått i seg og dermed opptrer som kjølige.


Gråtoner jotun

Gråtoner kan også ha en stor andel grønt i seg, da oppleves de enkelte ganger som svakt gylne, og andre ganger som kjøligere grågrønne toner, forklarer hun. Diana valgte en nydelig grågrønn farge på alle vegger i leiligheten. En usedvanlig lekker ny rosatone!


Akkurat passe gylden og dempet itonen til å fungere nydelig inn med gråtoner , grønntoner og duse rødtoner. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler.


Vi ønsker deg lykke til. Signe Schineller har også tro på at vi vil se mer av mørke gråtoner og dype farger i mange hjem i tiden fremover. Mange er beskjedne og holder seg til den malte fondveggen eller én tapetsert vegg som blikkfang. Men jeg har troen på bruk av mer farger fremover, både lyse og mørke. Rødt kan være svært vakkert sammen med tradisjonell hvit staffasje, men også med mer moderne gråtoner.


Slik finner du rett farge til huset. Røde husvegger passer godt i landlige miljøer, men hører også godt hjemme i etablerte boligområder. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.


Gråtoner jotun

Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Fargen rød gir sterk identitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg