tirsdag 30. september 2014

Nerd barstol

Nerd barstol

La deg inspirere av våre barstoler i ulike design. Selv om stolen oppfattes som innovativ, har den klare referanser til skandinavisk, klassisk design. Nerd er perfekt som barstol til enten hjemmebaren eller kafeer og restauranter i det offentlige rom. Den sjarmerende stolen kommer i mange herlige farger og høyder. Barstolen har en sterk personlighet, som viser frem skandinavisk design på det beste.


Nerd barstol

Nerd spisestuestol, design David Geckeler, produsent Muuto. Nerd stolen fra Muuto er tegnet av David Geckeler. Gjennom innovativ integrasjon mellom sete og rygg og presis detaljering har Nerd en sterk personlighet og en veldig ikonisk karakter. NERD barstol har et moderne nordisk design. Den lille ryggen birdrar til økt komfort og et innbydende personlig utseende.


Stolen er utformet med materialer av høyeste kvalitet. Materiale lakert eik. Den sømløse bøyde ryggen, skaper økt komfort og et fint utseende. Velg mellom ulike farger.


Nerd barstol

Stolen har et moderne design som samtidig er typisk skandinavisk. Nerd finnes med lakkert ask eller eik og kan enkelt kompletteres med en sittepute eller pledd for ekstra komfort. Særegenheten er design og komfort. Ryggstøtten og setet er montert i en sømløs integrering.


Sammenlign priser på Muuto Nerd Bar Stool Stoler. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. With seamless integration of the back and seat rendered in woo the Nerd Chair is comfortable and aesthetically pleasing. Her finner du barstoler fra tradition, HAY, Tolix, Gubi og Normann Copenhagen.


Høy kvalitet og gode priser på barstoler! Mange velger et sete i plast eller skinn fordi de er enkle å rengjøre, men et sete i tre er også tidens trend og passer veldig godt til det nordiske hjem. Se vårt store utvalg nedenfor og bestill den nye barstolen din i dag.


Prishistorikk, statistikk og innsikt i Muuto Nerd Bar Stool. Muuto NERD Bar Stool Designet av David Geckeler NERD stolen er en moderne nordisk utgave av den ikoniske heltre stolen, som gjenspeiler seg i klassisk skandinavisk design tradisjon. Rask levering og personlig service. Nerd är en barstol från Muuto och industridesignern David Geckeler.


Vi leverer alt av møbler, interiør, maskiner og utstyr til bar. Klassisk, skandinavisk designtradisjon med en moderne nordisk vri. Sete og rygg integreres sømløst, noe som gir en personlig look, og fin formgivning. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp.


Kjøp Barstol eik på Kelkoo. This chair has a modern and special design that exudes simplicity and looks typically Scandinavian. Nerd is available in lacquered ash or oak and offers both high end design and comfort. Nerd Bar stol fra Muuto designet av David Geckeler.


Barstolen Nerd kombinerar känslan av hantverk med en stark personlighet, samtidigt som den känns enkel. Genom en innovativ sammansättning mellan sits och rygg får Nerd en helt egen karaktär. Trästolen har en typisk skandinavisk form. Sitsen har en mjuk och kurvig form som är väldigt bekväm att sitta på.


Nerd barpall tillverkad i formpressad ek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg