fredag 19. september 2014

Diy barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her.


Dele: tips til barnerommet – uten å pusse opp! Skriker barnerommet etter en oppfriskning, uten at du orker å styre med sparkel og tapetklister?

Først ut av DIY -prosjektene ( DIY = Do it yourself ) er denne baby-uroen med naturelementer og dyr som jeg tenker å henge over vuggen og etterhvert sprinkelsengen. Tenkte å vise deg hvordan du kan lage den du også, det er enklere enn du tror! Du trenger: Til figurene.


Stadig nye trender og fristende interiør kan gjøre drømmen om et deilig og lekent barnerom dyrt. Miljøvennlig er det også! Det skulle være vanskeligere enn jeg trodde!


Jeg har nemlig laget to hus av korktavle, disse er til barnerom og da kan det være gøy å leke seg litt i formene. Disse tavlene kan du få kjøpt i mange interiør butikker, og de som vi ofte tenker på er nok de med bånd rundt som du kan stikke lapper og bilder imellom.

Slik lager du en bilbane som enkelt kan fjernes og andre kule DIY -tips til barnerommet. Oppbevaringsløsninger bør være første­prioritet når du skal innrede et barnerom. Tenk så deilig å få alt av klær og sko samlet på ett sted!


Et ryddig barnerom gir også mer inspirasjon til lek! Sørg for at kasser, kurver, knagger og hyller er i barnehøyde, slik at det er lett for de minste å rydde selv. Lego, Barbie eller biler? Trine og Mads har forandret den åpne hemsen til et herlig barnerom for datteren Dagmar.


Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Barnerom og soverom ideer til barnerommet ideer til barnerommet. Til barna velger vi lekne løsninger og fine, fargerike ting.


Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Her er noen tips til.


Bruk en helsevennlig maling. Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Se flere ideer om Barnerom , Farger og Inspirasjon.

Responses to DIY : Klatrevegg på barnerommet Sassas mamma Says: 10. Så utrolig smart å lage klatrevegg til ei lita klatremus! Jeg har en liten mistanke om at min egen lille snuppe også er det. Så dette er en idè jeg skal prøve å huske på til hun blir større. Jeg synes det blir mer og mer gøy å poste bilder fra barnerommet til Sander.


Det tyder vel på at jeg begynner å bli fornøyd med hvordan det ser ut her inne. Nå er det blitt fredag allerede, og på denne fredagen jobber jeg med en barnerom aktivitet vi skal ha i kjeden. Det blir en STOR SUPERBRA konkurranse, tilbu inspirasjon, informasjon og gøy med barn! Barn er jo det herligste som finnes, iallefall blide og fornøyde sådan.


Nordmenn bruker mye tid og penger på å pusse opp barnerommene. Og det er ikke så rart, det er vel få rom vi tør å utfolde oss like mye som på et barnerom ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg