fredag 26. september 2014

Nordsjø media

Nordsjø media

Vi hjelper deg med alt fra printannonser til digitale annonser på nett og mobil. Nordsjø Media når ut til 114. Lokale medier er nært og relevant i folks hverdag.


Du kan få full dekning i alle våre sterke lokalaviser på papir og digitalt, eller vi kan lage en skreddersydd løsning for deg. For annonsebestilling og innsending av materiell, kontakt oss på: samkjoringen. Utgivelsesfrekvensen til lokalavisene på papir varierer fra en til tre utgivelser i uken, samtlige ni titler er å finne på nett og mobil 3dager i året. Sammen dekker de området fra Lyngdal i sør til Boknafjorden i Rogaland i nord. Avtalen krever godkjennelse av generalforsamlingene i de tre eierselskapene i tillegg til konsernstyret i Amedia.


Transaksjonen vil bli meldt til Konkurransetilsynet. Uavhengig journalistikk med fokus på det som betyr noe for målgruppen er tatt videre fra papiraviser over i digitale kanaler. Gjennom samkjøringen vår gjør vi det enkelt for deg å nå mange. Din annonse står sterkere når den kommer sammen med innhold som betyr noe! Avisen er inne i sin 28.


Dekningsområdet er hele Sola kommune. Solabladet er en partipolitisk uavhengig avis. Elitevolleyball til Amedia. Det skriver mediekonsernet i en pressemelding i dag.


Vi kjenner dem og vet de er genuint opptatt av lokalavisene sine. Re: Media er et norsk fullservice mediebyrå. Vi hjelper våre kunder med alle aspekter vedrørende planlegging, kjøp og gjennomføring av kampanjer i media.


Nordsjø media

Nyheter og innsikt om nordsjø media. Vi arbeider etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering. Jærbladet og avisas indre liv. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


I tillegg har selskapet stillingsportalen Agrojobb og det kommersielle innholdsnettstedet Landbrukstnytt. Estate Media er Norges ledende mediepartner og kommunikasjonshus for eiendomsbransjen. Tun Media tilbyr byråtjenester fra Tun Byrå. Om du er eiendomsselskap, megler, leietaker eller leverandør, er vi din komplette partner for kommunikasjon og markedsføring.


Nordsjø media

Vi har kunnskap og kanaler som gjør at ditt budskap treffer akkurat den målgruppen du er ute etter, digitalt eller print. Få oversikt over det som skjer i kvel til helgen, i neste uke. Enkelt å finne fram, og den fungerer supert også på.


Mediebransjen er i kraftig endring. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. I de nye reglene er bestemmelsene for hva som kan tas med av abonnementer med rabatt, endret.


Nordsjø media

Se hele profilen på LinkedIn og. Ole Morten har jobber oppført på profilen. Pål Eskås har tidligere vært salgsleder i Aftenposten, viseadministrerende direktør i Budstikka Media og administrerende direktør i Østlandets Blad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg