tirsdag 23. september 2014

Norsjø ferieland as

Norsjø ferieland as

Reserver på Norsjo Ferieland , Gvarv. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Juli kjører vi Piratcruise hver dag i vanlig rute. Derfor er det som oftest et yrende liv på Ferieland og tusenvis av mennesker på toppdagene i fellesferien. Restauranten Svilla tilbyr en à la carte-meny med norske og spanske retter.


Du kan også spise på uteserveringen. Om sommeren kan du bruke grillutstyret i hagen på Ferieland. Du finner en liten matbutikk, en lekeplass og en minigolfbane på stedet. Morro for store og små. Akkerhaugen og vurdert til av på TripAdvisor.


Et anlegg i verdensklasse. Vi gjør det vi kan for at gjestene våre skal trives, og dra herifra med lyst til å besøke oss igjen. Sommeråpen Restaurant. Norsjø Hotell har åpen restaurant for alle. Restaurant Svilla offers an à la carte menu with Norwegian and Spanish dishes.


Blomsterprakten og grønne plener gjør at du vil trives ekstra godt innerst i den lune bukta ved Norsjø. Outdoor seating is available. In summer, guests can grill in the Ferieland’s garden. A small grocery shop, a playground and a minigolf course are available. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Norsjø ferieland as

Adkomst med bil: Fra Oslo – over Drammen og Kongsberg til Notodden på E13 deretter riksveg 3mot Gvarv. Med sin unike beliggenhet ved Telemarks-vassdraget forsvarer den sin plass som en av Norges fineste campingplasser. Du er hjertelig velkommen! Dette vil garantert gi dine ansatte en uforglemmelig opplevelse.


Ta kontakt med oss så hjelper vi gjerne med planlegging - med eller uten overnatting. Overnatting og utleie. Trenger du overnatting? Eller skal du arrangere kurs, selskap, menighetsweeken konfirmantleir?


Norsjø ferieland as

Karakteren baserer seg på en spørreundersøkelse. Stor campingplass med egen gjestebrygge for deg som kommer sjøveien. Kort veg til slusene i vakre Telemarkskanalen og Notodden Bluesfestival. Vår gjestebrygge er for både deg som ønsker å besøke oss på dagtid eller som ønsker å overnatte i egen båt.


Muligheter for tilkobling til strøm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg