onsdag 3. september 2014

Sigural skygrå

Malingen har en meget god slitestyrke, og er kjemikaliebestandig. Den egner seg også for gulv og vegger i landbruk. Sigural 2-komponent epoksy maling til betonggulv. VIKTIG å lese brukerveiledningen godt før du starter å male.


Fargeindikasjonene nedenfor er kun veiledende.

Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Specialfärg för hårt belastade betonggolv. Meget god beskyttelse mot mekanisk slitasje, vannsøl, oljer og kjemikalier. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Epoxy-gulvmaling for mur og betong. En to-komponents epoxy-gulvmaling med suveren slitestyrke og god kjemikaliebestandighet. Syrevasking må ikke foretas på gulv uten avløp eller mulighet for god utskylling.

I så tilfelle må gulvet i stedet slipes. Nystøpte betongflater og pussede gulv syrevaskes med 10– saltsyreoppløsning. Saltsyren skal helles opp i vannet og ikke omvendt. Kjempestort utvalg til knallpriser og korte leveringstider!


System Expo forlenger med istapper. Total lengde meter, istapper ca cm. Lagres i henhold til lov om brannfarlige varer. Malingen er beregnet til indendørs brug på gulve og kan anvendes på mur- og betonflader i garagegulve, bryggers, kældre, værksteder, industrigulve mm.


Skygrå , Varmgrå, Sølvgrå og Stålgrå. Anpassa och lägg till i varukorg. BETONGFÄRG TRESTJERNER SIGURAL VATTENBUREN EPOXY 3L.


Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg. Mal deretter resten av gulvet med en korthåret rull eller pensel.


Underlaget og luftens temperatur bør være min. C ved bruk og under herding.

Slitstark och ett bra skydd för hårt belastade betonggolv En två-komponents vattenburen färg med mycket god slitstyrka och kemikaliebeständighet. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Del B helles opp i Del A og røres godt sammen. Blandingen må brukes innen time.


En høytrykkssprøyte kan også brukes. Ifølge mannen på coop bygg er det epoxy som er tingen nå også. Tokomp sigural i grått innkjøpt og malt, men.


Slidstærk epoxymaling fra Jotun i serien Sigural. Epoxymaling i valgfri farge, liter. Skal til å male et betonggulv med 2komp epoxy-maling.


Tenkte jeg skulle male gulvet med epoxymaling e. Noen som har erfaringer på produkter,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg