mandag 15. september 2014

Bauhaus kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Se det store online utvalget av Bad og Kjøkken hos BAUHAUS.

God kvalitet til lave priser. Kjøp Bad og Kjøkken her. Velkommen til kjøkkenavdelingen vår. Her vil finne det du trenger av vasker, kraner og annet tilbehør til kjøkkenbenken. Hvis du pusser opp kjøkkenet eller legger nytt, kan du også sjekke ut vår utvalg av VVS-artikler.


Men når vi kommer til denne viktige stasjonen på kjøkkenet som befinner seg rundt vasken, er det mye å. Vi gir deg uante muligheter. Når du kjøper kjøkken i BAUHAUS , kan du få det akkurat slik du ønsker. Du bestemmer selv hvordan kjøkkenet skal settes sammen ut fra dine egne idéer og nærmest uendelig antall kombinasjonsmuligheter basert på vårt omfattende sortiment.

Trenger du en forskruning eller vannlås, finner du det her på siden. Her på siden kan du derfor finne stort sett alt du kan få bruk for. Hva sier du forresten til kokende vann rett fra springen? Ja, det er mulig, og vi har et godt utvalg av slike vannkraner på BAUHAUS.


Da trenger du ingen vannkoker som opptar plass, og du kan sette tekoppen rett under kranen. Har du allerede funnet et blandebatteri til ditt kjøkken ? Sjekk også vårt utvalg av kjøkkenvasker. Bauhaus stil interiørdesign. BAUHAUS ist Ihr Fachcentrum für Werkstatt, Haus und Garten. Et kjøkkenarmatur er et viktig element på et kjøkken.


Det finnes flere varianter av kjøkkenbatterier. Du kan få blandebatterier med høy- og lav tut, og batterier med lang- og kort tut. Den tradisjonelle vasken i stål er alltid en sikker vinner dersom du ønsker slitestyrke.


Kompisittvasker har høy slitasjestyrke og gjør at kjøkkenet ditt ser annerledes ut enn naboen sitt. Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her!


Hei, Jeg har tenkt å bytte kjøkken og har noen leverandører på blokka mi. Er det noen her som har erfaring med kjøkken fra. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.

Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Veggplater er en rask og enkel måte å oppdatere kjøkkenet ditt på. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene.


Veggplatene er enkle å rengjøre og beskytter veggene mot sprut og søl når du tilbereder middagen. De fås i en lang rekke mønstre og farger, og hjelper deg til å gi kjøkkenet et mer personlig uttrykk. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på.


Platene monteres enkelt med silikon, og du kan fint montere flere beskyttelsesplater ved siden av hverandre, eller over hverandre. Glassplatene og stålplatene kan også brukes andre steder enn til kjøkkenet , som for eksempel på vaskerommet over vasken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg