fredag 26. september 2014

Røskaft kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Hos Røskaft får du kvalitet, topp service og trygghet. Opplev gleden med et håndverkskjøkken!


Røskaft kjøkken

Kjøkkeninnredning - Forhandler. Velger du et kjøkken fra Nygår velger du norskprodusert kvalitet med års garanti. Hvitevarer til kjøkken. Vi er kvalitetsbevisste på våre valg av leverandører innen hvitevarer.


Våre kunder skal få kvalitetsvarer i alle led og det er derfor viktig for oss å ha hvitevareleverandører som bla. Har dere kun behov for hvitevarer så hjelper vi gjerne med dette. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.


Røskaft kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi har forhandlere i hele Trøndelag og Nordland. Fokus på kvalitet og trygghet. Finn din nærmeste forhandler.


Hos oss får du kjøkken i alle prisklasser – valget er ditt. Et av Crowns mange modeller med Polaris front og Corian benkeplate. Et moderne, grepsløst kjøkken ! Spar både penger og miljø. Ved å beholde skjelettet på ditt nåværende kjøkken og fornye resten, sparer du både miljøet og penger.


Fornyelsen er gjort på en dag! Alle kjøkken kan fornyes, uansett merke, type eller alder. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Og da ønsker vi å levere kjøkken med god varighet over mange år. Vi ønsker å være synlig i lokalmarkedet, sier Røskaft.


I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Vi har en fullsortiment utstilling på 6mhvor vi stiller ut Sigdal kjøkken , bad og garderobeløsninger.


Røskaft kjøkken

Butikken ligger plassert i sentrum av Drammen og har gode parkeringsforhold rett utenfor butikken. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.


Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg