tirsdag 9. september 2014

Jotun drammen

Gjør handelen med fagfolk, det lønner seg. Den lokale byggvarespesialisten. Les mer om produktene våre her! Her finner du din nærmeste butikk. Finn den her, og kom innom i dag!

Vi har en rekke kvalitetsprodukter. Sjekk ut produktene våre her! Vi tilbyr mange ekstra tjenester. Lurer du på hvem vi er? Informasjon om oss finner du her! Bestill drømmeferien med Agoda.


Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Jotun har bred kunnskap om maling og farger. Den kunnskapen deler vi gladelig med våre kunder.


Du skal være trygg på våre produkter, og er det noe du lurer på, skal du være sikker på at hos Jotun får du svar. Vår kunnskap er din kunnskap! Fargerike Lothe ligger godt plassert på Strømsø i Drammen , med gode parkeringsforhold. Og ønsker du jobben utført, har vi en stor håndverksavdeling som hjelper deg med alt fra maling og tapetsering, til montering av gardiner og solskjerming.


Med vår kompetanse og glade medarbeidere ønsker vi å gi deg en god og. Helt fra starten har kvalitet og service vært det sentrale i virksomheten. Se beste pris på Jotun Optimal (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male.


Kjøp på nett eller i butikk. Jotun Lady Pure Color er den vakreste veggmalingen noensinne. Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere.

Veggmalingen gir et perfekt sluttresultat, i tillegg er den enkel å rulle og den tørker fort. Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look. Fargene setter en fin ramme rundt objektene og bidrar til å få en følelse av et hjem i galleriet! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Jeg er år gammel og bor sammen med min samboer og hund i Drammen. Vår lidenskap for oppvarming og vår lange erfaring med å mestre det skandinaviske klima, har lært oss at varme er mer enn det som kan måles av et termometer. Hva har Gisle Djupvik fra Drammen , Torill Hvidsten fra Førde og Alf Midtgård fra Haugesund OG Kurt Magne Laupestad fra Egersund til felles?


De har alle vunnet Vinn nymalt hus – konkurransen til Drygolin. For fjerde året på rad sparket Jotun i gang den populære konkurransen. Dersom du vil ha litt mer glans er Jotun Shipolin en perfekt maling. Dette er en ren oljemaling som er beregnet for trebåter,. Andre Teppe- og gulvhandler i Drammen.


Velkommen til en butikk som skal inspirere deg til å fornye hjemmet ditt, helt eller delvis, ute eller inne. Hos oss vil du få mange nyttige tips og råd - og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg