torsdag 4. september 2014

Sommerstue i glass

Vi holder til i Vikebygd ved Haugesund. Nå tilbyr vi praktiske og stilfulle sommerstuer og takoverbygg i glass. Priseksempel på levering av en komlett sommerstue i glass på ca. Lysene er av LED kvalitet og dimmest enkelt med samme fjernkontroll som til markisen.


Vi er ganske sikre på at vi har markedets rimeligste løsninger, enten det dreier seg om en enkel liten sommerstue , eller et borettslag som trenger innglassing av terrasser.

Våre produkter er produsert i Sverige og holder meget høy kvalitet, og vårt sortiment innbefatter alt fra enkle glass , til herdede isolerglass med forskjellige isoleringsverdier etter ditt behov. Vinterhager fra Varig Fasade AS tilpasses individuelt enhver hustype. En myk overgang mellom hjem, hage og naturen, gjør lyse vinterhager til er et samlingssted for hele familien.


Dersom du har spesielle ønsker for din vinterhage eller sommerstue , har vi en løsning som passer dine ønsker. Vi bygger tilpassede modeller. Alt innen glass , lås og belag, levert av erfarne fagfolk.


Glassmester og Låsesmed. Leveranser og montasje i kostnadsreduserende pakkeløsninger.

Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Sommerstue , Rekkverk, Vindu, Dører, Bilglass – Haugesun Sveio, Stor. Vi leverer og monterer herdet glass , glass til kjøkken og ba glasshyller,.


Skyvedør til vinterhage og sommerstue. Kombinert med våre belysningsløsninger, er det nå mulig å. Da bør du sjekke ut våre priser og løsninger. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Panoramaglass som er drevet av Håndlykken Trevare AS har mange års erfaring med å sette opp tilpassede sommerstuer og vinterhager. Hvorfor skal du kjøpe komplett hagestue og vinterhage hos oss i Uteplassen. Vel, svaret er enkelt! Vi har faktisk levert hagestuer til norske forbrukere i år. Ved bruk av laminert glass i disse kombinasjonene reduserer man ved bruk av laminert glass også falming av interiøret.


Behovet for solbeskyttende glass er størst i sør­ og vestvendte fasader og i taket. Det er mange viktige bestanddeler i en hagestue, men det vi selger absolutt mest av er skyvedør. Med en skyvedør i helt glass får du nærhet til hagen, du får utsikt, du får mulighet til å stenge for vin regn og mygg, samtidig som du kan åpne en skyvedør når solen blir for varm og man trenger å lufte ut.


Du velger også hvilken isolasjonsgrad ditt hagestueparti skal ha. Willab Garden har et bredt utvalg av ulike skyvedører til hagestue.

Ei sommerstue i hagen. Et sted for morgenkaffe og avislesing. Et ekstra uterom i ly for vær og vind. Din egen vesle skrivestue. Det finnes mange grunner til å drømme om et lysthus i hagen og mange muligheter for bruk.


Har du plass og råd til å sette opp et lysthus, er det ingen grunn til å vente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg