fredag 5. september 2014

Iittala hvitvinsglass

Iittala hvitvinsglass

Iittala Kopper - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Iittala hvitvinsglass

Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren og funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin. Resultatet ble Essence, hvor alle glassene har lik størrelse på fot og stett. Hvitvinsglasset har et volum på cl. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Timeless design since.


Om du leter etter hvitvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Du bestemmer tekst og skrifttype. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Iittala hvitvinsglass

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Søk etter iittala hvitvinsglass på Kelkoo. Sammenlign tilbud på iittala hvitvinsglass fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Se vårt utvalg på Tilbords.


Det elegante glasset har en stilren utforming som framhever smaken av hvitvinene dine. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg. Kjøp på nett og få rask levering.


Now: special offer on Essence wine glasses. Les tester og omtaler før du kjøper. Senta hvitvinsglass 2-pack. Design: Alfredo Häberli Myke linjer og en fin kupe som rommer cl. Undersiden har en fasettkant som fanger lyset og lar glasset sveve millimeter over bordet.


Perfekt til hverdagsbruk eller fest. Det tynne glasset i klokken og stramme formen på stetten gjør at hvitvinsglasset passer inn på ethvert dekket bor enten du dekker til fest på 17. Hans bidrag til finsk form omfatter alt fra glassprodukter til utforming av sedler og grafikk.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Serien Essence inneholder klassisk design glass for alle viner og drikker designet av Alfredo Häberli. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Flere vinglass er spesielt utviklet for spesifikke vintyper som Chablis, Sauvignon Blanc og Riesling. Blant våre hvitvinsglass finner du flere klassiske modeller med avsmalet, nett kupe som lar hvitvinen utvikle seg uten at duften forsvinner for tidlig.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Aldri tatt ut av pakningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg