mandag 8. september 2014

Haynorge

Rack, Cup og Tray som kan kjøpes hver for seg. Design: Shane Schneck. Preppr helps Businesses on Instagram to Schedule and Auto-post.


Medias months ago Borosilicat-collection — Vi har utvidet vår kolleksjon med både sugerør, vannglass og lysestaker. Materialet borosilicat er det samme som brukes i reagensrør o. Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design.

Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris. Har sett på marble green - men redd denne blir for brun? Har også sett på Balanse men redd denne blir for blå? Har lyst eik gulv og hvite lister (klassisk hvit).


Liker rene farger og ønsker mer enn grønn grå farge. Haynorge har malt denne i butikk - men kun sett på Instagram. Vi gleder oss til dere skal vise frem nyhetene på. Se alle våre spisestuestoler her.


Besøk vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering!

Nydelige Frame table og Neu chair i Surface by HAY. Bordet kommer nå med illegsplater. Nye Copenhague Deux sofabord. Instagra“MAGS Soft Sofa i nydelige omgivelser hos OsloDeco og deres Showroom. Sjekk ut HAY Sofakampanje på Oslodeco.


Ingrid Sandvik (32) elsker ting som har en historie og hun vil heller ha et hjem som står på hodet enn at det skal være strøkent hele tiden. Vi er vel hjemme fra en fantastisk uke i Milano, hvor den internasjonale møbelmessa Salone del Mobile ble arrangert for 55. Inntrykkene er mange, og. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


God søndag til alle våre følgere. Rope trick light fra Wrong for Hay. I yellow, beige og sort. Beautiful Paper Mat Teppe Mint With Hay Teppe. ROGN BELYSNING OG INTERIØR AS.


Vi holder til på Stathelle - Strandgata 4. Utforsk denne tavlen til kristinestromer på Pinterest: Interior. Se flere ideer om Grønn tapet, Svart dør og Guttesoverom. Sammenlign pris med oss!


Hun skal snakke om vårens nyheter og noen av de nyeste produktene fra Hay #127880;.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg