mandag 1. september 2014

Gull interiør

Gull interiør

Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Ha gjerne lysekroner i gull og krystaller mot et ellers moderne og stramt interiør for å skape balanse.


Rustikk og varm look Gull og messing er spesielt fint mot hvite og grå fargepalletter, som marmor, betong og høyglansede hvite fliser. Messing og kobber er også utrolig flott sammen med værbitt tre og tømmer. Vi hos glassoginterior. Et utvalg av våre populære gullvarer.


Det er i interiørets detaljer du skaper et personlig hjem. Gull bestikk deler. Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør.


De varme metalliske fargene skaper blikkfang i rommet og hjelper med å løfte ditt interiør til nye høyder. Samtidig skaper både kobber,sølv og gull mer liv og glø noe vi absolutt ser etter når vi skal kose oss hjemme på sene, mørke kvelder. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Ikke alt som glitrerer er gull , sies det, men det går faktisk an å få det meste til å glitre som gull. Her er eksempler på hvor utrolig fint interi. Stort utvalg av fint interiør.


Kjente merkevarer til gode priser. Vanvittig flott lys, gullfarget korall, veldig naturtro -om en ser bort fra fargen. Pendel i hvit og eik. Selve lampeskjermen i hvitt er laget av metall. Ledningen til lampen er hvit og lyspære følger ikke med.


Lekker alene eller i kombinasjon med. Gullfjæren er årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling, det er også et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør. Prisene Det deles ut en rekke priser i utvalgte kategorier.


Gull interiør

En industriell veggklokke med romertall i gullfarge. Klokken har ikke bakside noe som gir en spennende effekt når den henger på vegg. Intervisjon AS driver glassoginterior. Denne kategorien heter lagersalg, av den grunn vil du finne produkter fra begge nettbutikkene i denne kategorien.


Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk. Hos Upstairs finner du utrolig mye fint interiør til hjemmet, hytta eller som gave. Vi er hele tiden på jakt etter spennende produkter som vil passe inn i ditt hjem. Clara smykke i 3hvitt gull med hjerte og diamanter ct.


Gull interiør

Rask og enkel handel på Ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg