mandag 22. september 2014

Allround vinglass

Allround vinglass

Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Velg fra vårt utvalg av trendy, stilrene eller funksjonelle design her! Hva skjuler seg bak trenden? Gode priser og rask levering!


Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vinglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Så hvis du bare skal ha én type glass, er det dette du skal gå for.


Kjøp på nett og få rask. Mer om priser nedenfor. Her finner du vår nettbutikk Hadeland Glassverk. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken.


Velkommen til en hyggelig handel! Munnblåst og håndslepet glass laget på Hadeland Glassverk. Slipemønsteret er klassisk og basert på gamle teknikker og tradisjonelt krevende håndtverk.


Vi har vinglass som hører til samme serie, slik at du kan få både hvitvinsglass, rødvinsglass og champagneglass i samme stil. I tillegg til å finne hvitvinsglass og rødvinsglass i klasisske fasonger har vi også vinglass med forskjellige slipinger og mønstre. På IKEA finner du også vinglass til forskjellige anledninger. Men denne gang anbefaler vi også riktig vinglass.


For valg av vinglass har noe å si for smaksopplevelsen. Allroundglass – Det blir vanligere og vanligere å velge et allroundglass, sier Christer Berens. Det er et som passer til de fleste type rødviner og de fleste typer hvitviner. Det viktigste er at glasset kurver innover, sier Berens.


Et allround -glass som passer til hvitviner og kan gå til lettere rødviner også. Skal du investere i én type glass er det dette du skal gå for. Denne klassikeren fra Spiegelau finnes i serien Winelovers. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass , barustyr m. Rona allround vinglass cl.


Allround vinglass

Bredde: mm, høyde: 2mm. Riedel Vinum Chianti Classico – det beste allround glasset. Dette er en supert grunnleggende glass. Det har den rette tulipanformen, selve glasset er tynt og klokken er ikke for stor. Det er flere ting å huske på før du kjøper vinglass.


Hvis du ikke har plass til tolv glass av hver type kan det være en god idé å starte med et allround -glass, for eksempel et stort hvitvinsglass. For å få fullt utbytte av vinens lukt og smak, er du avhengig av et vinglass som yter vinen full rettferdighet. Trond Moi og Toralf Bølgen setter opp noen grunnleggende kriterier i sin bok MatVin: 1) Glasset bør være klart, dvs. Det finnes vinglass i alle prissegmenter, men noen viner krever en annen form enn andre viner, fortsetter hun.


Vi på Druen foretrekker glass fra produsentene Riedel, Spigelau og Schott Zwiesel. Det er de beste produsentene av glass, og som kommer i ulike serier, der pris og kvalitet selvsagt henger sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg