torsdag 11. september 2014

Ramme 80 x 120

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Et stort bilde krever en solid ramme som beskytter samtidig som den fremhever.


De ferdige variantene har stilsikre profiler, er laget av tre og går i noen av våre mest populære farger.

Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Ovenfor ser du vores udvalg af alurammer i matte, blanke, lyse og mørke rammer.


Så hvis du mangler en stilren skarp ramme til dit foto, har vi den liggende klar til hurtig forsendelse. Så kommer vi til scenarie nummer to: Du vil gerne dekorere din væg med en stor ramme , men er ikke sikker på, hvilket motiv der skal indrammes. Hvis du har et særligt vigtigt motiv i et digitalt format, er det ofte muligt at forstørre det i en gra så det passer i en ramme på 80x1cm.


Kontakt os, så du kan høre nærmere om mulighederne.

Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Bilde med ramme Sol x 120. Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud. Følg oss gjerne på sosiale medier!


Hylle med stang Nadine. Knaggrekke med hylle Nadine. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her. Du kan til enhver tid annullere nyhedsbrevet igen. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen.

I denne kategorien finner du rammer i størrelsen 100x1cm. Disse rammene er ideelle for de som ønsker å ramme inn ekstra store fotografier eller kunstverk. Med en ramme av denne størrelsen, kan du også kombinere med et passepartout for å gi et ekstra stilrent uttrykk. Du kan få dette spesialdesignet direkte fra oss. Hos Hennetec finder du Danmarks største udvalg af plakatrammer.


Sikker og hurtig levering. Det kan for eksempel være favorittspillerens fotballdrakt, dåpskjolen, LP-samlingen fra favorittbandet, et par barnesko eller noe annet som bare blir liggende i en skuff. Hvorfor ikke forevige det i en ramme ? Rammelist kan brukes til så mangt og det meste er mulig - vi hjelper deg å ramme inn det du er glad i! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Målene på hele spejlet inkl. God boksmadras - men uden ben. Når man køber en boksmadras til en værdi af 10. Glasset er med på å gi bildene dybde og flott fargegjengivelse.


Glassbildene fra Taberna Ramme har høy kvalitet med polerte kanter og høyglanset overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg