fredag 5. september 2014

Flora vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Постоянные акции, скидки на любимые товары и бесплатная доставка заказов от $60. FLORA–vase med smukke konturer i poleret rustfrit stål Den moderne designer Todd Bracher leger med kontrasterne i FLORA kollektionen og tager udgangspunkt i en løs fortolkning af kvindekroppen. Please note that the Flora Vase is a discontinued product. Passer flott til en langstilket blomst.


Bruk den alene eller i kombinasjon med størrelsen i cm. Flora-vase med lekre former i polert rustfritt stål. Vasens skarpe vinkler i kontrast til de mye kurvene, gjør vasen til et blikkfang som kan pryde et hvert hjem.

Den romslige bunnen står i harmoni mot den slanke halsen som passer til en langstilket blomst. Flora - vasen er laget i klart, munnblåst glass og måler cm. Vasens åpning ønsker enkelte blomster hjertelig velkommen. Flora vase er laget av blått, håndblåst glass og måler cm. Vase ble skapt av prisbelønte designer Louise Campbell, designet ut fra ideen om at friske blomster.


Disse er like fine med blomster, som de er alene. Vasen har både en kurvet og slank figur, noe som gjør den til et unikt produkt i hjemmet ditt. Vasen passer flott til en langstilket blomst. Se alle detaljene her. Den er like fin med bare et par blomster i, som med en liten blomsterbukett.


Holmegaard Flora Vase Lang Hals Klar cm. Flora Flora er en fin liten serie av vaser til veggmontering. Glassets enkle og tynne ramme gir vasen et ultralett og svevende uttrykk. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Speiloverflaten reflekterer blomstene, og skaper en dramatisk effekt som fremhever blomstenes naturlige farge og struktur.


Vasen er fin i kombinasjon med alle våre andre vaser. Sammen skaper, vasen og dens innhol en unik utstilling, som endrer seg med hvert blomsterarrangement.

Uansett om den er fylt med vårens ville valmuer eller anemoner vil denne fine vasen vise de frem med en grafisk nåde. Vasens rummelige bund står i flot harmoni til den smalle åbning, der byder en langstilket blomst velkommen. Sammenlign priser på Georg Jensen Flora Vase 230mm Vaser.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg