torsdag 25. september 2014

Kunst vegg

Oppgrader raskt interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer. Veggbilder og plakater til stua. Kule moderne bilder til stueveggen. Se flere inspirende bilder fra våre.


Trygg E-handel med 14.

La dine vegger gjøre inntrykk. Vår evne til å utrykke oss med bilder er nesten uendelig. Når du pryder dine vegger i ditt hjem med vakre bilder, kommuniserer du. Kunst til alle Skal du kjøpe andres arbeider finnes det mange bilder som ikke koster flere titusen kroner.


Det er mange som tilbyr bildeprodukter i sjiktet mellom Ikea og klassiske gallerier. Vi har gjort et utvalg av kunst som selges på nettet og som alle kan ha råd til. Anne Angelhaug har nettgalleriet Galleri Angelshaug.

Med slagordet Affordable Art sier det seg selv at her finner du kunst og pynt som vil kunne passe en lommebok som ikke helt er i kunstauksjon-kategori. Gorilla-trykket av svenske Cassandra Rhodin er et tøft valg som vil se like bra ut i glass og ramme, som tapet opp på veggen med fargerik dekortape. Sammenlign tilbud på Kunst avfallsbøtte vegg i kategorien Kunst fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Kunst ved hjelp av vår tjeneste.


De fleste av oss har vel opplevd å henge opp bilder, for så å tenke at vi egentlig ville hatt det lengre ne opp, eller til den ene siden. Er du en tilhenger av denne trenden, vet du at veggene trenger et blikkfang som skaper dybde i rommet og gjør interiøret litt mer spennende. Det er ikke alle som har råd til ordentlig kunst , eller har lyst å bruke store summer på bilder eller malerier, ofte fordi de vet at smaken stadig forandrer seg. Sammenlign tilbud på Vegg kunst i kategorien Kunst fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Kunst. Kjøp Vegg kunst på Kelkoo.


Kunst på veggen Tallerkner og fat er flott dekor. Få dem opp på veggen! Trenger du dekorasjon til veggene dine? Hos Sofacompany har vi et bredt utvalg av veggkunst i ulike design, i både messing og svart metall. Ingvild Groven laga kunst med 3D-penn og vassmåling.


Motivet som eg laga med 3D-penn bruka eg tapet som bakgrunn, og synest det vart vellukka, fortel ho. I tillegg viste ho fram teikningar og måleri. Under konserten fekk ein høyre både popsongar og hardrock av talentfulle musikarar frå bygdene i Seljord og Kviteseid.

Abstrakt kunst , fargesterke malerier, akvareller, fotokunst, lerretsbilder og kunst til rett pris og rask levering. Er det sensur når en privat huseier fjerner kunst fra sin egen vegg ? Vi må være forsiktige, så vi ikke ut­vanner sensur­begrepet. Det vil kunne skade kampen mot den virkelige sensuren, skriver Arne Jensen. Stilrent og klassisk med svarthvitt- kunst.


Svart og hvitt er en tidløs kombinasjon som aldri blir utdatert – uansett kunstform. Svarthvitt-fotografier kan oppleves som ekstra uttrykksfulle. Våre svarthvitt-portretter av både mennesker og dyr er blant våre mest populære motiver, og vi skjønner hvorfor. Tørkestativ med hyller for montering på vegg. Til oppbevaring av materiell opp til Aformat.


Hyllene kan slås sammen for å spare plass når det ikke er i. Etter hvert som du finner ulike design du liker, kan du klikke på Favoritt-ikonet for å spare de under dine favoritter. Her blir de liggende til du fjerner dem - og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg