tirsdag 16. september 2014

Oppbevaring leker

Se utvalget vårt av lekne og solide oppbevaringsløsninger til barnerommet. De kan sittes, lekes og slappes av på, og kan flyttes dit du trenger dem. Oppbevaring til lave priser.


Oppbevaring leker

Lagring for barneleker. Handle raskt og enkelt på ellos. Her finner du alt som trengs for god oppbevaring. La oss begynne med Lego – leken som om den ikke har sin egen plass spres rundt i hjemmet på null tid.


Og å trampe på en legokloss kan være noe av det vondeste som finns. Massevis av flott og praktisk oppbevaring. Er det noe man sjeldent får for mye av, er det steder å putte barnas alle leker og dingser. Det med å holde et hjem, som det bor ett eller flere barn i ryddig, kan virke som en umulig oppgave, men når man har smarte og flotte oppbevaringsløsninger, blir det kanskje litt lettere.


Disse mammabloggerne har laget smarte løsninger for oppbevaring av leker på steder i huset som du kanskje ikke utnytter til oppbevaring allerede. Kan man noensinne få nok oppbevaringsplass i hjemmet? De fleste vil nok svare nei, og for småbarnsforeldre er leker noe av det som skaper mest kaos i huset. Kontor og oppbevaring under trappen Familien ville gjerne innrede plassen under trappen til en hyggelig og funksjonell krok.


Se hvordan vi optimaliserte plassen med et kontor, kosekrok og god oppbevaringsplass til leker. I tillegg til et fantastisk utvalg vektlegger vi bærekraftighet og økologisk produksjon. Du kan føle deg trygg på at dine barn leker med leker som holder mål og at babyutstyr og barneutstyr holder høy kvalitet når du handler hos oss.


Oppbevaring leker

Med en god oppbevaring ligger nemlig alle ting på sin bestemte plass og risikerer ikke å spenne bein på noen og forårsake skader. Bor dere stort og vil kunne ta med dere alle lekene på en smidig måte? Perfekt til å oppbevare klær, leker og andre småting i. Velg mellom enkelt og diskré eller fargerikt og mønstrete.


Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Barnas leker har i teorien alltid sin rette plass på barnerommet.


Oppbevaring leker

Likevel er det ofte sånn at lekene har en tendens til å flyte over i både stue og på kjøkkenet. Lær barna å rydde opp etter seg med godt merkede plastbokser og få orden. Disse sittekrakkene kan også brukes til oppbevaring av leker. Mange kroker på veggen kommer også godt med. Når barnerommet flyter over av leker og de små trenger et sted å sitte og tegne, klippe og lime … Disse kassene med lokk fungerer supert som både krakk, småbord og til oppbevaring av leker.


Er du på jakt etter gode og smarte oppbevaringsløsninger til barnerommet? Fyll opp med leker og andre småsaker, lek i vei og snurp sammen til en tøff bag når leken er over. Da er lekene samlet og klare for neste lekestund. Vi har et variert utvalg av farger og design. Samlesak har en solid bærerem som sitter godt på.


Oppbevaring leker

Treleken Ooh Noo Toy Chest on Wheels er både perfekt til oppbevaring av leker og småsaker, og å bruke til å gå på tur med dukkene: Den fungerer nesten som en dukkevogn. Og setter du flere etterhverandre så får du et helt dukkevogntog! Håndlaget i rent, europeisk trevirke: Passer elegant inn på ethvert rom i huset!


Her kommer tips til oppbevaring av leker. Tips til oppbevaring av leker : 1. Legoteppet forvandles fra et teppe til en bag på 1-2-og er derfor et godt tips når det gjelder oppbevaring av leker. Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg