fredag 5. september 2014

Barnesikring bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Skap et trygt hjem for de små.

Fri frakt over 7kr. Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Se ukens gode tilbud nå.


Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Men uten at de vet det selv, er den også full av farer. Derfor er barnesikring av hjemmet noe vi foreldre må sørge for.

If bilbarnestol – utleie av barneseter fra kr 11- pr. Barnesikring Viser alle resultater. Tenker du på sikkerhet i hjemmet? Ta en titt på utvalget vårt på IKEA.


Hjemmet er den dominerende ulykkesarenaen i alle aldersgrupper. Blant barn er det særlig aldersgruppa mellom ett og fire år som rammes av ulykker hjemme. Ved å bli bevisst faremomenter og ta forholdsregler kan man være føre var. Vil du heller ha en barnesikring som enkelt får plass i håndbagasjen, anbefaler vi på det sterkeste å leie eller kjøpe en CARES. Dette beltet veier kun 5gram og kommer i en liten pose som enkelt får plass i håndbagasjon.


Hos Barnas Hus får du produktene som gjør hjemmet ditt sikkert og trygt for de minste. Balkonger der rekkverket er liggende bord med mellomrom utgjør en risiko fordi barn ynder å bruke rekkverkene til klatrestativ. La aldri barnet være på balkongen uten tilsyn.


Bokhyller er også fine klatrestativ. Fest bokhyllen til veggen. Bord kan sikres med hjørnebeskyttere. Komfyren er et morsomt leketøy for små barn. HJEM OG BARNESIKRING.


Vi håper du vil like å besøke sidene våre! Her vil du finne mange viktige sikringsprodukt som for eksempel trappegrin komfyrvern, kontaktbeskyttelse, hjørnebeskyttelse, skuffsikring, skapsikring, vindussikring,sperrer og låser.

Du må gjerne bruke ditt eget barnesikringsutstyr om bord i flyet, så lenge det er sertifisert og merket. Se hvilke regler som gjelder. Leter du etter billige Baderomsgadgeter på nett?


Det finnes en rekke sikkerhetsprodukter på markedet som kan gjøre hverdagen enklere for småbarnsforeldre. Ved å investere i barnesikring på skap og skuffer, sparer du deg selv for både mas og bekymring og barnet for klemskader. Baby On Board klistremerke. Som nevnt er fall fra høyder et faremoment, også for de aller minste barna i alderen 0-måneder. I tillegg til fall fra stellebord forekommer det også at vippestol ramler ned fra bord eller andre høyder med barnet i. Bredt utvalg av platetopper i alle prisklasser.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg