torsdag 4. september 2014

Sittebenk utendørs

Sittebenk utendørs

Stilfulle benker fra 6nok. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! En sittebenk kan være både praktisk og flott. Du kan stille den innendørs eller utendørs , men den vil uansett alltid være et møbel man blir glad for.


Den kan være med til å sette et romantisk preg på hagen, eller som praktisk innretning i gangen. Eller hvor som helst ellers. IKEA - ÄPPLARÖ, Benk med oppbevaring, utendørs , brunbeiset, I tillegg til å ha plass til stolputer, hageredskaper eller blomsterpotter, fungerer benken også som ekstra sitteplass eller avlastningsflate. Lett å flytte rundt på hjul.


Kan kombineres med TOSTERÖ oppbevaring. Når solen endelig titter frem, flytter vi ut for å nyte den, sammen med mange andre ting vi har bruk for. Utendørs oppbevaring. Derfor har vi oppbevaringsmøbler til ting som hageredskaper samt hyller, og sammen gjør disse balkongen din om til en hage i flere etasjer. Slik lager du den selv.


Sittebenk utendørs

Noen planker, en sag, et par skruer og en ettermiddag er alt du trenger for lage din helt egen benk. Her får du fremgangsmåten på hvordan du bygger en enkel sittebenk med oppbevaring, som står godt på eksempelvis terrassen. Denne benken ble bygget av en som ikke anser seg for å være fingernem, men som likevel hadde bestemt seg for å gjennomføre prosjektet. Kvalitets benker til offentlige miljøer.


Benkene kan graveres med kommunevåpen, navn på sameie, borettslag el. Vi kan levere i ønsket RAL og med FSC godkjent. Bruk den som avlastningsplass for å ha et sted å legge klær, håndklær og lignende, eller som en sitteplass. Likevel passer en sittebenk perfekt som sengebenk på soverommet.


Kjøp Sittemøbler med oppbevaring hos Trademax. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. En hagebenk kan fort bli ditt nye yndlingssted i hagen.


Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du enkelt kan bygge din egen hagebenk. Hvis du skal BYGGEPROSJEKT, kan du begynne med å lese våre steg-for-steg-guider. Fylt med gode tips og triks. Byggmax hjelper deg med jobben!


Sittebenk utendørs

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Lun trebenk med klassisk snitt som gjør seg svært godt blant kirsebærtrær, rosebusker og espaliertre i hagen. Laget i ubehandlet tre. Mangler du en benk til entreen?


Kjøp din nye benk hos oss og få mer for pengene. Har du lagt merke til hvor mange fine sittebenker som er plassert i parker, i naturen, på strender. Vår og sommer er synonymt med lange dager utendørs , og mange av oss liker også å spise under åpen himmel. Hagemøbler i god kvalitet er derfor viktig for at man skal kose seg. Er det på tide å bytte ut ditt gamle hagebord og stoler?


Sittebenk utendørs

Forbered hagen din for våren og sommeren med inspirerende ideer og nyheter fra JYSK. Smart kombinert sittebenk og vanntett putekasse i vedlikeholdsfri rotting. Hva er vel bedre enn to fluer i en smekk?


Tips: Ved kjøp av flere kan du lage langbenk som f. Understell i galvanisert stål og utendørs plater i benk og trinn. Her finder du masser af skamler, taburetter og bænke til din bolig. En skammel eller bænk kan være en værdsat siddeplads, hvis der er mange gæster.


Inspirert av det utrolig fine været vi har hatt på vestlandet i vår gikk vi i gang med å fikse opp på balkongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg