onsdag 24. september 2014

Landlig interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. At det kun hadde vært et bad på låven tidligere, måtte de bare gjøre noe med. De har sammen funnet en fin balanse mellom gammelt og nytt, samtidig som sjelen i huset er bevart.


En landlig , uhøytidelig interiørstil er utbredt, og den kan passe både på hytter, i eneboliger og leiligheter. Mange interiørbutikker fører produkter innen denne sjangeren. Vi har gjort et utvalg for deg.


Romantisk og rustikk stil. Vi viser deg boliger og interiør i klassisk landlig stil, du får masse ideer til hus og hage, og sesongens beste oppskrifter på hjemmelaget mat. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag! Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Landlig interiør

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon. Ulike nyanser av rødt og mintgrønt passer fint sammen og er perfekt i et landlig hjem, og det er litt mer spennende enn kun hvitt. Lysslynge med lamper, ca 4kr, Granit.


Redesign et tradisjonelt rom med våre tapeter og fototapeter inspirert av landlig romantikk. Gjenskap et landlig interiør ved hjelp av fototapeter med blomstertrykk, eller sats på en moderne stil med hvit mursteinstekstur på veggen. Seks must for landlig interiør og livsstil.


Landlig interiør

Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. Jeg har det siste året vært ganske så bestemt på at jeg skal ha et grått kjøkken, som er enkelt og minimalistisk. Den siste tiden har jeg imidlertid dreid mer og mer mot hvitt og landlig , slik planen opprinnelig var. Men helt bestemt er jeg ikke enda.


De to variantene avbildet her, har flere elementer som jeg liker veldig godt. Selv om interiøret og fargene i landlig interiør i seg selv bringer naturen rett hjem, er det likevel viktig å hente enkelte elementer direkte fra naturen – og her glir tørkede blomster rett inn, det er dette mange ønsker å kalle lykkeblomster. Naturen kan nemlig være en evig kilde innen inspirasjon og dekor. Bli inspirert til å innrede hjemmet ditt med ro, sjel og landlig sjarm. Magasinet byr på nyttige råd og kreative tips til interiør , hus og hage, alltid med fokus på den landlige livsstilen.


Er du mest interessert i interiør kan du i tillegg kose deg med disse åtte bloggene som er de største interiørbloggene i Norge i skrivende stund: Anetteshus. Kamille kommer ut ganger i året. Anette har Norges største interiørblogg og en landlig og nostalgisk interiørstil.


Mange flotte bilder med fokus på detaljer. Konsulenter - Interiør. Magasinet gir deg reportasjer om landlig virksomhet og livsstil og tar deg med til små ferieperler hvor du finner roen. Solide møbler med med en rustikk og landlig utførelse er med på å danne bakteppet for stilen. Velg møbler med synlig og grovt treverk, gjerne kombinert med malte overflater for å lette opp inntrykket.


Landlig interiør

Landlig Lykke fra , Aust-Agder. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg