torsdag 25. september 2014

Hytte interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse.


Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.

Vi tilbyr kjente kvalitetsprodukter for hus og hytte , fra blant annet Porsgrund Porselen, Norgesglass, Øyo og Hadeland Glassverk. Vi plukker ut de produktene vi mener er mest hyttevennlige, og som tilfredsstiller våre krav til kvalitet og design. Kjøkken Stue Bad Soverom Entre. Tvers igjennom gjennomtenkt.


Bergene Holm - med fokus på tidløse materialvalg og stemningsskapende interiør. Vinner av årets Hyttepris! Se resultatene fra årets kåring.

Send oss en henvendelse. Husk og skrive hvilket produkt henv. Møbler og interiør til hus og hytte i en tidløs og klassisk stil. Selskapet er registrert i Merverdiavgiftsregisteret og Foretaksregisteret.


Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi.


Les Mer Jeg aksepterer! Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde.


På min måte er jeg like forelsket i Rondane som Harald Solberg var. Kanskje jeg er miljøskadd fra barndommens hytte -til- hytte -turer? Bildet er tatt fra Solbergs Plass i Atnedal, et flott utsiktspunkt langs Nasjonal turistvei Rondane.


Solberg malt sitt ikoniske bilde En vinternatt i Rondane ikke langt her fra. Når du kommer inn i ei Leve Hytte vil du få en unik, helhetlig opplevelse av god arkitektur.

Finn hytte interiør nå på Kensaq. Vi har tilrettelagt for at du skal kunne sette ditt preg på hytta di. Bilder fra innsiden av våre hytter. For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler.


Ved å fortsette å bla gjennom nettsiden godtar du vår bruk. Skal du innrede en ny hytte , eller ønsker å fornye interiøret på den gamle hytta? Da bør du lese interiørkonsulentenes tips før du går i gang.


Typisk for interiør på høst- og vintertid er beige, brun, hvit og grå. Dette er naturlige farger som vi forbinder med vinteren og som gir hjemmet en varm følelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg