fredag 12. september 2014

Frisør pyramiden tromsø

Ta gjerne kontakt på telefon eller kom innom vår vakre salong for en hyggelig samtale! Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Kjapt og lekende lett å booke med.


Bestill nå og betal ved utsjekking.

Her finner du over spennende butikker, og vi har 4gratis parkeringsplasser. Ser du etter åpningstidene til HairShop Frisør ? Senterleder: Elisabeth Karlsen. Onlinebestilling er dessverre ikke tilgjengelig for Lycke Frisør Tromsø for øyeblikket. På tide med ny sveis?


Utvikling, Webdesign, Domene og Hosting. Pyramiden Frisør ordnar. Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg.

Vi holder til i moderne lokaler midt i et pulserende kvartal med kafeer, restauranter, shoppingsenter og byens største motebutikk som noen av de nærmeste naboene. Dere, Linda og Kjersti, er noen eneståenda jenter, ikke bare er dere kjempeflink i jobben deres, men dere er også enormt snille og hjelpsomme. Har aldri vær misfornøyd med håret, når jeg gikk fra dere. Og Linda, du min faste frisør , er skikkelig god å sitte å prate med.


I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge. Sommeråpent i juli og august. Høst frisør er en salong som ønsker å kunne tilby produkter som er milde og snille både mot våre kun.


Dame og herresalong med både drop-in og timebestilling. Ny Klipp er en drop-in, herre- og damefrisør på Torgsenteret i Tromsø sentrum. Våre dyktige frisører klipper til en rimelig pris. Har en sterk lidenskap for hår, make up og mote Elsker utfordringer, skape noe nytt å spennende!


Fant resultater for søket frisør. SANDNES – BERGEN – OSLO – TROMSØ – TRONDHEIM. Norsk Frisørskole er den del av Raise Gruppen AS, Nordens største.


Velkommen til Frost Frisør Frost ble etablert 10.

Vi er en kul å kreativ salong med lidenskap for faget i Tromsø sentrum, nærmere Sørbyen. Hos oss blir du tatt godt vare på, vi gir faglig kvalitet i en god å avslappende atmosfære. EGER Frisør er en frisør beliggende i Tromsdalen. Milde og snille mot både mot våre kunder og miljøet. HØST FRISØR tilbyr milde og snille produkter.


Marits fotterapi er en veletablert klinikk i Tromsø. Her kan autoriserte fotterapeuter tilby ulike behandlinger innen fotterapi. Fotterapeut er en beskyttet tittel, og innebærer at vi har en 3-årig utdannelse innenfor faget.


Vårt mål er og forebygge og behandle føtter og fotrelaterte problemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg