tirsdag 16. september 2014

Mondo interiør

Sammenlign priser på flyreiser og hotell. Finn den beste reisen på momondo! Prisgaranti på hotell. Billig fly til Barcelona. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Mondo interiør

Mondo Interiør holder til i hyggelige lokaler i Baldersgate sentralt i Oslo. Prosjektene spenner fra store til små innen nybygg og rehabilitering. Interiør handler om å skape trivsel og god atmosfære i hjemmet, på hytta eller på. Private hjem og hytter: Jeg hjelper dere å skape drømmehjemmet med den gode atmosfæren.


Hun og familien har flyttet inn i en nybygget hytte i Markahøvda hyttegrend på Beitostølen. Her har Laila jobbet i et tett samarbeid med Hytteplan for å få det slik hun ønsket, ned til minste detalj. De har tegnet og tilpasset en hytte som er perfekt for akkurat Lailas familie. M ondo Interiør tilbyr kreative og funksjonelle løsninger innen interiørrådgivning, innredning og gardinløsninger, som omfatter alt fra enkle råd til større totalkonsepter for private hjem og hytter, samt bedrifter og offentlige miljøer. Sjøholt er interiørdesigner og har jobbet med tekstiler og interiør i en årrekke.


I de siste fem årene har hun drevet eget firma. Vi leverer til Forhandlere. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Stikkord: mondo interiør. Da Laila og mannen Helge fant dette huset i Sør-Frankrike falt de begge to pladask.


Mondo er en modulsofa, og kan bygges etter eget behov. OPPGRADERT: På gulvet er det glansede fliser. Stolene har fått hjemmesydde trekk. De er enkle å rengjøre eller skifte ut.


Vinduene mot hagestuen bidrar til maksimalt lysinnslipp. Veggen i trappeavsatsen er malt havblå, og det store maleriet er av Morten Thoresen. Mondo interiør AS fra Frogner Oslo, Oslo. Endelig – her kommer den etterlyste London-guiden. Nå sier ikke jeg at jeg er noen London ekspert, overhodet – men her er i hvertfall mine tips til en hyggelig.


Velkommen til Raffinert Interiør Vår viktigste oppgave er å se potensialet og skape den optimale løsningen. Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet. Kubbelysfat Mondo for Lino kubbelys.


Mondo interiør

Passer perfekt til det absolutt vakre ovale kubbelyset Lino.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg