torsdag 31. oktober 2019

Vimpelrekke

Se vårt utvalg av vimpler, bannere og andre pyntelenker her! Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party.


STORT utvalg av vimpelrekker, girlandere, bannere og bunting.

Fargerik vimpelrekke Bredde 400cm. Spar i min ønskeliste. Kjempefin vimpelrekke ! Jeg skal absolutt kjøpe meg en slik skjærekniv før jeg starter på et slikt prosjekt. Siden jeg er så utålmodig, vil nok det gjøre det hele litt mer morsomt for meg ;) Ha en deilig søndag!


Vimpler i kartongfarget kartong på en vimpelrekke som måler 2. Alle vimplene (stykker til sammen) har et eget lace-desgn, og du kan selv velge rekkefølgen de skal henge i på snoren som medfølger.

Utmerket til rustikk bryllup, og i pakken følger det med både snor og vimpler. Enkel vimpelrekke med navn, søt som pynt på barnerommet. Disse er for øyeblikket utsolgt desverre! Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Her finner du vårt utvalg av forskjellig vimpler, banner og annen lekker, hengende pynt til å dekorere med!


Vi har et bredt sortiment med mange forskjellige. DIY vimpelrekke Nå som permisjonen har startet bruker jeg fritiden min blant annet på DIY prosjekter til babyen. Jeg har lyst til å dele en oppskrift på hjemmelaget vimpelrekke med dere. Med en fin vimpelsnor eller to, kan du pynte opp barnerommet på et blunk, og ikke minst fikse en super barnebursdag.


Her på Jollyroom har vi massevis av dekorative. VIMPELREKKE : Pynt opp et vindu med disse fine stjernene. Foto: Merete Pedersen Vis mer. Vimpelrekke av papirstjerner. Dette er julepynt som kun krever gode klippe-ferdigheter.


Klipp ut stjerner i tykt papir eller papp og fest dem på en hyssing.

Bruk gjerne pepperkakeformer som mal. Resultatet er en dekorativ vimpelrekke ! Ungene kommer til å elske bursdag med Space Tema. I tillegg til å henge på vegg er denne også supertøff å dekorere bordet med.


Fargesprakende vimpelrekke for de fleste anledninger Godkjent for innendørs oppheng - Flammehemmende materiale. Vimplene er ferdig montert på snoren, alt du trenger å gjøre er å henge den opp. Her har vi en vimpelrekke i blå og rutete kjent bavarisk stil. Tar seg godt ut på oktoberfesten. Nå er du klar til å pynte festen på dekorativt og stilfullt vis og det er jo ganske supert.


Stoffvimplene blir en fin innredningsdetalj på barnerommet, til å henge på veggen, over sengen eller langs en sengehimmel. Dette produktet er helt eller for det meste produsert av gjenvunnet materiale, og fargen på tekstilene kan derfor variere noe. Begynn med å klippe ut trekanter i den størrelsen du synes passer.


Her har jeg valgt noen litt avlange, du kan se en annen utgave her, og en tredje variant her. En flott vimpelrekke til barnerommet. Pyntet med dekorative perler som matcher i fargene i hver ende. Flott dekorasjon på rommet.


Som en barselgave eller bursdagsgave? Mathende oppbevaringskurv ligger også ute for salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg