tirsdag 8. oktober 2019

Ramme 21x30

Stort utvalg av Ramme 21xcm. Sjekk ut Ramme 21x30. Ta vare på de gode minnene! Enkel ramme i smal sort kant for å virkelig få motivet i sentrum. Samme størrelsen som et vanlig A4-ark.


Ramme 21x30

IKEA - FISKBO, Ramme , svart, Kan henges eller stilles opp, både horisontalt og vertikalt for å passe den plassen du har. Frontbeskyttelsen av plast gjør det. Metall ramme svart, 21x30.


Svart metallramme, 21x- Svart metallramme til plakater på 21x. Alle våre fotorammer med målene 21xer av høy kvalitet. I tillegg har de pleksiglass, noe som gjør dem mer slitesterke, samtidig som de har det samme glassklare utseendet som en ramme med ekte glass.


Her finner du også plakathengere (cm) og passepartouts i størrelsen 21xcm. I vårt sortiment finner du både enkle, klassiske rammer og mer utsmykkede rammer. Med en nøye utvalgt ramme kan du enkelt forsterke det inntrykket som bildet skal formidle. Selv en enkel ramme har stor effekt både for bilder og innredningen.


Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Foto- og maleriramme. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Ramme 21x30

Kjøp stilfulle rammer. På Poster Store finner du rammer i svart tre, hvitt tre, gull og mange flere vakre rammer. Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2.


På samme måte regner du ut rammens høyde. I denne kategorien har vi samlet alle bildene våre med målene 21x30. Vi tilbyr et stort utvalg av rammer i ulike farger og materialer, og vi tilbyr også. Vi har fått tilbakemeldinger på at våre rammer holder høyere kvalitet enn Desenio, Nille, Europris, Clas Ohlson og liknende butikker. Denne rammen får man i liten størrelse, 21x, som er samme størrelse som et Aark, ramme størrelse 30x4 og stor ramme størrelse på 40x50.


Rammen er laget av furuskog, malt i en varm valnøttfarge. Svart bilderamme av tre som passer perfekt til våre kunsttrykk på 21xcm. Målene på rammen er B: mm og D: mm. Glasset er pleksiglass.


Ved kjøp av tilhørende ramme vil vi ramme inn ditt bilde – for ingen ekstra kostnad. Dette for å sikre deg som kunde optimal kvalitet på innramming og poster, men også for å sikre levetiden til dine fremkallinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg