onsdag 16. oktober 2019

Telt barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Spar opptil på våre outlet sider i dag! Her finner du et finfint utvalg av lekre og holdbare tipi- telt barna kan sette opp inne på barnerommet. Perfekt til kreativ og morsom barnelek i timevis!

Her finner du alt til barnerommet: barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, oppbevaring, barneromsinnredning og mye mer, alt sammen fra gode merker! INTERIØR TIL BARN - SØSTRENE GRENE. I butikkene fra torsdag den 2. Alle varene selges så lenge lageret rekker. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. Barn elsker små gjemmesteder hvor de kan krype inn.


Dette teltet er raskt å lage selv og blir en perfekt lekehule for minsten. Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn. Denne kombinerer oppbevaring, sofa, seng, klatrevegg og skrivebord.

Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. Innrede et barnerom ? Kid har gardiner, dyner, sengetøy med mer. Alt du trenger for å skape det perfekte barnerommet. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Skap et barnerom som innbyr til fantasi, lek og læring! Gjør barneværelset til rommet barnet ditt ønsker å både leke og sove. Fri frakt over 7kr 3dagers åpent kjøp Rask levering Konkurransedyktige. Hengekøye - eller hammock som mange sier - er et utrolig praktisk alternativ til telt. Vi tilbyr hengekøyer fra merkevarer som Hennessy Hammock, Ticket to The Moon, Exped og Amok.


Neste gang du skal på tur under tregrensen - hvorfor ikke droppe teltet og heller pakke med en liten hengekøye og en lett tarp? Ny katalog - mange nyheter! Få varene levert hjem. Et funksjonelt barnerom trenger ikke være kjedelig. Her er noen tips til hva du bør tenke på når du pusser opp.


Bruk telt og tepper for et lunt og lekent uttrykk. Et telt er både dekorativt, lunt og spennende for de minste. Det kan lages eller kjøpes og passer inn i de fleste miljøer.

Beste telt for én til to Selv om du vet du kommer til å telte alene, er det verdt å vurdere telt beregnet for to personer. Leker, barnerom og utstyr Biler, garasjer, lekesett Dukkehus Gåbiler Lekekjøkken RollyToys tråtraktor og utstyr Barnerommet Barneromsmøbler. Hos Lekeakademiet har vi et stort utvalg av populære leketelt, indianertelt, UV telt til baby, prinse- og prinsessetelt pluss alt du trenger til en god lek i telt som soverposer og lommelykter. Finn leketeltet her som kan brukes inne eller ute - eller et som kan brukes begge steder. Er du riktig vågal kan du dekorere en hel vegg med morsomme knagger til barnerom.


KNOTTER TIL BARNEROM. En kjedelig kommode kan friskes opp med knotter som passer til barnerom. Match med øvrig interiør, bilder, tekstiler, noen fine knagger og vips så har du et spennende og innbydende barnerom som barna garantert vil elske.


Tipi eller teepee telt til barn har vi et godt utvalg av hos Barnelykke. Bruk dem på barnerom eller i stua. Enkle å sette sammen og garanterer mange timer med moro. Gjør dem glade med lekehus og telt fra BR.


Selv om lekehusene og teltene er beregnet til morsom utendørslek, så kan de selvfølgelig også bli brukt til å sove i – både i hagen, i stuen eller på barnerommet. Med lekehus og telt fra BR kan ungene dine invitere vennene hjem hos dere og få en fin dag og kveld sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg