tirsdag 8. oktober 2019

Plakat alfabetet

Fraktfritt over 5kr. Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Den er i eksklusivt papir og høy trykkvalitet.


Du får rabatt ved bestilling av to eller flere plakater samtidig. Plakaten fås i to størrelser.

Her får du ulike ark med alfabet - og bokstavstriper, samt bokstavplakater, for å støtte elevene i arbeidet med bokstaver. Alle bokstavene er illustrert med skriveretning. Pultstripene er utformet slik at de kan brukes til mange ulike ting – les mer under! Innhold i dette opplegget er: Alfabetstriper med store bokstaver, fire varianter.


Denne plakaten kommer i to utgaver – med og uten farge. Oppdatering: den kommer også nå med både små og store bokstaver! Den fungerer uavhengig av målform.


Idag lanserer vi enda en plakat i butikken vår.

Denne gangen er hele alfabetet dekorativt illustrert. Du kan også kjøpe bokstavkort i Astørrelse med én og én bokstav. Alle plakatene vi selger er håndtegnet av oss i Sandnes Media as.


Til nå har vi tegnet både Prøysens figurer, plakater fra norsk natur, og denne med hele alfabetet. Legg i handlekurv UTSOLGT. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart. En søt, lekker og pedagogisk alfabetplakat.


Den passer supert inn på barnerommet, i barnehagen og på lekerommet. Her kan dere kose dere og bli kjent med bokstavene. Print ut dyrebildene og laminer dem. Klipp så bildene opp i strimler. Hver strimmel har en bokstav nederst.


Disse skal legges i riktig rekkefølge etter alfabetet. Dokumentet inneholder bilder til to hele alfabet. Du kan stadig købe vores originale alfabet plakat i pastelfarver, der med sine bløde og forholdsvis neutrale nuancer giver en rolig og dejlig balance på dit barns værelse. Et sådan produkt er et rigtig godt værktøj til barnet, der begynder at vise interesse for bogstaver, og en abc plakat er således en god introduktion til skolelivet.


Det fonetiske alfabetet brukes også av for eksempel politet ved radiosamband.

Populære plakater til bildeveggen. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Gå til seksjonen et mønster overalt, deretter Innrammet plakat for å velge ramme.


Personalisering for Innrammet plakat Alfabetet fra gamle metallbokstaver. Nyhet fra Jubel, fargerik plakat med alfabetet ! Velg selv hvilken farge du liker best, trykkes på matt papir str A sendes i rull. Kjøp Alfabetet - plakat wallstickeren fra kun kr. Sjekk ut alfabet -plakaten.


Stav deg gjennom alfabetet sammen med barna med denne herlige ABC-plakaten. Hvert bokstav er illustrert med et dyr, som passer - for eksempel E for elefant eller T for tiger. En norsk online-butikk med plakater og posters online. Her finner du skandinavisk design med svarthvite plakater, posters til barn, plakat med fotokunst, tekstplakater og mye mer.


Vi har store og små plakater for en billig penge, kjøp posters på Desenio.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg