mandag 7. oktober 2019

Retro sofabord

På utkikk etter et nytt sofabord? Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Se hele utvalget av bord på skeidar. Finn det nærmest deg her. Kjøp sofabord hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Det finnes seks ulike plateformer. VINTAGE sofabord brun resirkulert alm 80xlakkert svart metall understell. Retro -serien tilbyr mange muligheter. Leveres direkte til døren – Velkommen!

Skal du kjøpe sofabord og ha det foran sofaen bør du tenke på at høyden på bordet er såpass lav eller høy at det blir en ergonomisk løsning. Henvendelser besvares hurtigt alle dage. Spennende nyheter med klassisk elegante former, retro , moderne glass og praktiske løsninger.


Sofaen føles helt enkelt litt naken og ensom uten et salongbord ved sin side, og dessuten er et stuebord et meget praktisk møbel som du kan legge fjernkontrollen, føttene eller kveldsmaten på. Et sofabord hjelper til med å skape trivsel i stuen. En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Stuebordet er et komplement til sofaen og kan brukes til mye. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet.


Stort utvalg av koselig og trendy hjemmeinnredning, finn din favoritt hos Ellos! Stilfulle designede stuebord. Spisebord til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Her vises et udpluk af de sofaborde vi har eller har haft i butikken. Alle naturligvis renoverede og i flot stand. Vi bestræber os på, altid mindst et sofabord klar.


Solid bord som tåler barneleker og servering.

Velegnet til barnefamilier eller i et kollektiv som trenger et romslig sofabord. Bordet er ikke lakkert og kan vaskes med såpe. Nye møbler gjør at vi trenger et mindre sofabord.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Du kan velge et enkelt stuebord med plass til fjernkontroller og kaffekopper eller et med hyller og skuffer til oppbevaring av ting som ukeblader og bøker. Hos IKEA finner du garantert et sofabord som passer deg.


Før du besemmer deg for ditt stuebord bør du tenke hvilken type, størrelse og hvilke materialer som passer inn i din stue. Moderne retro serie i heltre eik. Hos oss får du sofabord i både klassisk og moderne design. Classic er et funksjonelt bord med rillet hylle og uttrekk. Calais Sofabord er ett elegant og stilrent bord som passer godt inn i den nordiske stilen.


Hurtig levering over hele landet! Møbler og interiør på nett! Det passer perfekt i den nordisk einnredningen, som er inspirert av det naturlige.


Et marmor sofabord er utrolig flott sammen med andre naturlige materialer, som tre og kobber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg