torsdag 3. oktober 2019

Ramme 42 x 59

Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Ram inn ditt vakre bilde med en smakfull ramme fra oss. Her har vi samlet alle våre flotte, rektangulære rammer i størrelsen 42x5cm.


Disse rammene har størrelsesforholdet 7:1 og passer bilder i A2-format. Våre A2- rammer passer perfekt for seg som er ute etter en ramme som kan brukes både liggende og stående.

Aer et iso-format og er dermed en 1 standardiseret størrelse. For at være helt nøjagtig er Amålet ,0x5cm. Bruk klipsramme når du vil at bildet skal komme i fokus. Motivet kommer godt frem og bildet flyter lett inn i omgivelsene. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Man kan naturligvis også bruge en ramme i den størrelse til mange små billeder i en collage, eller et lille motiv i en stor ramme – det er op til den enkelte at vælge, hvad der føles bedst. Billedrammer Danmark.

Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, bedes du indgive din e-mailadresse her. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Her er tale om en meget konkurrencedygtig snapramme i en særdeles efterspurgt størrelse. Opti Asnaprammer ligner som udgangspunkt almindelige snaprammer, men har flere fordele, idet de skarpe hjørner er erstattet med bløde ditto, ligesom rammen kommer med et støbt bagpanel.


Køb din skifteramme her og få den leveret med fragtmand i morgen. Danmarks førende forhandler af skifterammer, indramning og ophængssystemer. Du finder den helt rigtige ramme her!


Monteret med klart kvalitets plexiglas, ophæng og MDF bagside. Se også hele udvalget af. En flot ramme til dine bedste minder eller til en plakat. Det er i øvrigt også dette mål, du skal indtaste, når du bestiller en ramme efter mål.


Når du skal finde de samlede mål, lægger du billedmålet sammen med listens bredde x 2. Dét giver dig bredden. Kæmpe udvalg af rammer - snaprammer, klikrammer, klaprammer. Dag til dag levering, spar på vejl.

Bestil dine Aramme i dag! Den rigtige indramning er vigtig både for at sikre et flot resultat, men også for at bevare det indrammede på langt sigt. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Køb rammen til din plakat online her. Rammer i mange størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg