tirsdag 15. oktober 2019

Stor krukke

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Handle enkelt online hos ellos.

Se hva vi fant, lekre keramikkkrukker. Gjennom vinteren er messene ofte en god inspirasjon for oss. Alltid moro med store keramikkkrukker! En av de blomsterpottene som virkelig har funnet mange fans blant våre kunder er Corsica Vertical Garden.


En krukke med et særpreget design da det ser ut som om det er tre potter som er satt sammen til en. Hjemme” skal være et sted hvor du trives, og hvor du kan uttrykke din stil og være deg selv. Det er derfor utvalget vårt er stort , bredt og unikt – med et sortiment som hele tiden oppdateres og byttes ut.


Blomsterpotter kan henge fra taket som ampler eller dele opp rommet i seksjoner sammen med store grønne planter, samtidig som de blir vakre detaljer i innredningen din. Pottene våre har forskjellige former, for eksempel blomsterkasse, urne, ampel og krukke.

Noen planter er jo så harføre at de tåler nesten hva som helst, men generelt sett kan man forvente best overlevelse om man gir plantene en så stor krukke som mulig, og flytter denne inntil en husvegg slik at det blir lunere og den får mindre nedbør. Hvis du ikke har plass i hagen til å plante et tre – plant i en krukke. Bare husk å bruke en stor nok krukke , så vil du ha glede av treet i mange år.


Tidligere i år fikk vi et kjempefint krukkesett fra Krifon. I de to minste krukkene har vi plantet diverse vårblomster. Fandt du ikke de krukker du ledte efter? Så brug evt vores søgefunktion øverst på siden eller ring til os eller send en mail, gerne via kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi har mange frostsikre krukker, store krukker og alle mulige krukker i størrelser og farver og ikke alle er at finde her på hjemmesiden.


Men ønsker du at plante større planter, bør du gå op i en større størrelse. Derved får rodnettet de bedste muligheder for at udvikle sig. Black Cherry stor krukke. Den herlige sødmen av saftige, modne sorte kirsebær.


Hourglass krukke stor Hourglass krukke stor fra Ferm Living gir plantene dine et løft og god plass for jord og røtter. Krukken kan snus og gjør at du kan velge en større eller litt mindre krukke , og ved å variere flere krukker sammen kan man skape et stilfullt og levende uttrykk. Krukke med en naturlig look som framhever plantene dine på en fordelaktig måte. Krukken har hull i bunnen slik at du kan plante direkte i krukken og slipper å tenke på en innerkrukke som skal passe.


Materiale: Polystone. Noen av våre mest populære vaser er de moderne og stilrene vasene fra Kähler, disse kommer i flere størreler og farger.

Har du grønne fingre og er ute etter en krukke til å oppbevare urter og vekster i selger vi flere ulike som kan bli en flott innredningsdetalj på kjøkkenet! Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.


Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Trær trenger mer vann og omsorg enn staudene, og får derfor betydelig større krukke enn cm. Helst vil jeg at alle mine krukker er over 4 men jeg har noen mindre også, de bruker jeg primært til sommerblomster som takler å tørke litt). Bonustips: I tillegg til å være stor må krukken også tåle frost.


Høy, antrasittgrå krukke med strukturert overflate. Skriv inn din e-postadresse nedenfor, så vil vi sende deg en e-post så fort produktet er på lager! Sarepta, oldtidsby i Fønikia (nå i Libanon), mellom Sur (oldtidens Tyros) og Sidon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg