torsdag 3. oktober 2019

Ramme 70 x 50

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Ramme 70 x 50

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Hvis du er usikker på hvilken ramme som vil passe. I vårt sortiment kan du velge mellom både vanlig glass (eller floatglass som har bedre UV-beskyttelse) eller pleksiglass.


Plexiglass gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. Fin ramme , men svært løs innfatning.


Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Ta en titt på utvalget og finn din favorittramme hos oss! Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken!


Ramme 70 x 50

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Stilig bilderamme i gull til 50x70-plakater som du enkelt bestiller online.


Våre nette gullrammer til gode priser leveres raskt til deg. Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Ramme passepartout hvit x 1cm. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Våre rammer er solide og av høy kvalitet og har blitt en standard for kunstere og gallerier verden over.


Ramme 70 x 50

Rammene har et moderne og klassisk design og laget av tre. Det kan for eksempel være favorittspillerens fotballdrakt, dåpskjolen, LP-samlingen fra favorittbandet, et par barnesko eller noe annet som bare blir liggende i en skuff. Hvorfor ikke forevige det i en ramme ? Rammelist kan brukes til så mangt og det meste er mulig - vi hjelper deg å ramme inn det du er glad i! Ta vare på de gode minnene!


Dessverre blir de fort glemt på minnebrikken eller harddisken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg