mandag 14. oktober 2019

Tekst på vegg

Er du på utkikk etter en eller flere wallsickers med en tekst eller med et sitat? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi nemlig samlet alle våre wallstickers som inneholder tekst – det vil si at alle som inneholder sitater også er inkludert. Så flott at du viser fram Kikkis plakater.


De er bare supre (og jeg er selvsagt med på giveawayen!);-). Du spør om vi har tekst på veggen hjemme.

Jeg hadde nylig en temauke på bloggen min hvor jeg daglig la ut tips om gratis plakater for print. Enten i form av klistremerke på vegg , eller løse bokstaver. Det enten står “LOVE” “HOME” “FAMILY” “LIVE” “I YOU” eller noen standard sitater på veggklistremerkene.


ALLE har de, og det er forståelig – for tekst i hjemmet gir jo et spennende uttrykk. Dersom nokon reagerer på innhaldet, vert dei oppmoda om å ta kontakt med ansvarleg redaktør. OPPHAVSRETT Alt innhald på Firda Tidend sine sider er beskytta av reglar om åndsverk og opphavsrett. Så her blir det fleire skrive feil. Men likevel forhåper eg at dokke synst at det er kjekt a lese på bloggen min.


På bloggen her vil eg vise dokke interiør hobbyen vår.

Plakaten på veggen er på mange måter en robust Rules Of Engagement (ROE) som ikke nødvendigvis alle andre land har. Da med henhold til blant annet trusselbilde og politiske klima. Fabrikken, som var eneste norske produsent av eternitt, lå bare noen hundre meter unna Christiania Portland Cementfabrik på Slemmestad. Norsk Eternit Fabrikk brukte over 3tonn sement per døgn, og dette ble blåst over i rør fra sementfabrikken. Vinyltekst er konturskåret tekst og bilde i vinyl.


Dette passer deg som kun vil ha tekst og ingen bakgrunn. Du kan selv montere vinylteksten for eksempel på en vegg , et vindu eller på bilen. Finn din egen stil med våre unike bilder, i skikkelig store størrelser.


Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Enten ved å lage striper først, og så male over stripene etter at det første laget har tørket.


Eller bare ved å sette en våt pensel rett på veggen og la det renne. Det er viktig å bruke en maling som har blitt tynnet ut i vann. Dette for å unngå ujevnheter på veggen , som maling i dråper. Skal du male igjen senere da, må veggen slipes. Klikk på WordArt i Tekst -gruppen på Sett inn-fanen.


Dra teksten over bildet, og roter eventuelt teksten til vinkelen som fungerer best for bildet. Har du en tom vegg eller lyst på forandring, kan du jo finne noe fint i keramikk, stein, speil eller et annet materiale du er glad i, og henge opp. Det er alltid gøy å gå utenom det som er helt A4!

Bilde: Daniel Rybakkens 124° for Artek er et poetisk speilobjekt med hylle. Velg blant våre wallstickers med ferdig design, eller design din egen veggdekor. Uansett hva slags veggdekor du er ute etter så vil du finne det her.


Lave priser, rask levering - og INGEN minstebestillinger! Alternativt kan du rullesparkle veggen én gang, for så å henge opp underlagsduken med vanlig vegglim. Mål opp hvor mange hele fliser det går på veggens bredde. Fliser mot vegg som må kappes bør ikke være smalere enn halve flisens bredde. Finn først midten på veggen , og mål ut til begge sider.


Kappet fordeles likt. Hvis du har flislagt litt før kan du starte høyere opp på veggen uten lekt. Se fremgangsmåten her. Har lyst å montere Stonewall (skifer på nett) på hele veggen der ildstedet skal være.


Greia er at etter at jeg rev ned en sånn hvitkalket stein som var der før, så kom det fram en teglstein- vegg som var klabbet opp på enkleste måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg