torsdag 3. oktober 2019

Store lykter

Finn lykter blandt vårt store utvalg av praktisk utstyr til den friluftsintereserte. Oekaza Lysestake, matt sort. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak.


I denne butikken kan du velge å se priser inkl.

Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.

Levende lys er en ultimat faktor for å skape en god og lun atmosfære hjemme. Forsøk å blande lykter i forskjellige farger, materiale og størrelse for å skape en koselig sone. Kjøp dine lyslykter hos oss! Vi tilbyr et stort sortiment av fargerike og personlige lyslykter i ulike modeller og stiler.


There are no blog posts yet. Slapp av etter en hektisk dag og tenn lyset i lyktene. Lys opp med mange lykter. Heng dem opp i hagen, plasser noen i en fin gruppe på trappen, lag et arrangement på et bord eller plasser dem på rekke og rad i grusgangen - gjør det som passer for anledningen. Med en kosebelysning kan du lette opp mørke kroker, og gjøre rommet mer hjemmekoselig.


Handle trygt på jotex. Utelys og lykter tilfører terrassen en koselig atmosfære gjennom de sene sommerkveldene. Hos JYSK finner du et stort utvalg lys og lykter i forskjellige design og størrelser – du finner flotte lyslykter i stål og metall, eller lykter i farget glass. For en romantisk atmosfære på soverommet, er en vakker telysholder i glass perfekt til nattbordet.


Kjøkkenet blir mer innbydende og varmt med en telysholder hengende i vinduet. Våre stilfulle lykter i kombinasjon med telys og kubbelys, både store og små, hengende eller frittstående, skaper en nydelig stemning uansett rom de befinner seg i.

Se våre stearinlys, lysholdere og lykter. Se det brede utvalget på ikea. Lykter og telysholdere. Vi har kraftige og kompakte lykter. Skap din egen stil med sesongens lykter og telyseholdere.


Uansett årsti om du er inne eller ute, har vi noe for enhver smak. Velg blant kvalitetsprodukter i mange ulike modeller. Hos oss finner du markedets mest kraftige og effektive lykter. Rask levering 1-dager.


Lagerførte produkter leveres iløpet av 1-arbeidsdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg