fredag 25. oktober 2019

Spraymaling til treverk

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Se mer og bestill i nettbutikken nå! Finn Spraymaling Til Treverk. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen. Den finnes i forskjellige farger og glansgrader og fester på mange ulike underlag, som f. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust? Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler.


Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Vannfortynnbar spraymaling til nesten alle overflater både inne og ute. Bruksanvisning: Rengjør underlaget.


Rist flasken i minst minutter. Vi tilbyr panellakk og spraymaling fra Nordsjö. De ulike spraytypene vi har i vårt sortiment kan anvendes på metall og treverk.


Da isolerer det stålet på samme måte som en isolasjonsplate. Brannbeskyttelse på treverk har også en svellende egenskap og man oppnår å få en ubrennbar overflate, noe det blant annet er krav om i alle rømningsveier, forklarer Folvik. Lysekte, vannfast og hurtigtørkende spraymaling i metallic-farger. Berøringstørr etter min.


For hobby og håndverk. Brukes på tørre og rene flater. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Biltemas spraymaling er jeg fornøyd med.


Dårlig utvalg i farger da. Bare hvit, sort og noen gråfarger. Men du skal ha hvit, så da er det bare å klemme på. The document has moved here. Fargerike har bedre utvalg av farger.


Spraymaling til treverk

Skader repareres med Veggsparkel eller sparkel for treverk , slip slett etter sparkelen er tørket. Vegger males minst to ganger. Bruk helst en rull med kort luv. Treverk males minst to ganger med pensel for vannfortynnbar maling.


Tenk på, at du kan skape mange ulike effekter med ulike malingsteknikker. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Gran og furu: Nytt treverk som du skal male bør behandles så snart som mulig.


La treverket tørke godt før videre behandling. Nytt treverk , som har stått ubehandlet i mer enn uker rengjøres med JOTUN 2-I-HUSVASK OG SOPPFJERNER og stålbørstes. Påfør enhver spraymaling du vil.


Metalliske teksturer vil se flotte ut. La det tørke, og nyt den nye looken! Du kan også fornye dine gamle møbler, uansett hva slags materialer de er laget av. Restaurer gamle møbler. Som med lamper, kan spraymaling bli påført på treverk , plastikk- eller metallmøbler, for å få dem til å se helt nye ut.


Nytt, trykkimpregnert treverk må tørke et par måneder i sommer og sol, før det er tørt nok til å behandles med maling, sier Mette Dahl, markedskonsulent hos Nordsjø. Treet skal ha maksimum prosent fuktighet. Akzo Nobel Coatings har en sterk posisjon i markedet for trelakk.


Med en solid leverandør i ryggen samt moderne og gjennomprøvde produkter kan vi tilby konkurransedyktige løsninger til alle typer industriell overflatebehandling av treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg