torsdag 17. oktober 2019

Speil på vegg

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg , får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Derfor har vi sørget for å tilby speil til ethvert behov og ethvert rom. Enten du har et stort rom hvor du vil henge et stort speil på veggen , et mellomstort veggspeil eller du har et sminkebord hvor du vil plassere et bordspeil eller et sminkespeil, har vi noe for deg. Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen.


Vi ønsker å tilby våre kunder den beste kvaliteten til konkurransedyktige priser.

Les mer om vårt prisløfte på speil på mål her. Merk at prisløftet kun gjelder våre avdelinger i Oslo og Akershus. Skal henge opp et stort speil på en gipsvegg i stua. Viktig at ting er synkronisert. På speilet har eg en ring på hver side som det skal henge i (sjekk vedlagt bilde).


Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Hyllene, bilderammene, kommodene og skap, de fleste har rette linjer. Et stort, rundt speil plassert på toppen av et skap fanger oppmerksomheten både på grunn av sin form, som bryter med de rette vinklene som ellers dominerer i rommet. Skal lime opp et speil på badet med teclignende lim anbefalt av de på Megaflis, deres eget merke tror jeg.


Speilet veier ca kg, og er 1x 1cm. Glemte å spørre i butikken, men hvor lenge må jeg holde speilet på plass før jeg kan slippe uten at det faller ned? Er så skeptisk til sånt lim, men regner med de på Megaflis har. Ellers lurt med glippe til pianotråd!


Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Rimelige Priser Og Rask Levering! Du kan få mer lys inn i et rom ved hjelp av speil , og store varianter er det ultimate hjelpemiddelet hvis du vil få et rom til å virke større. Du kan bruke speil i stedet for bilder på veggen , som en funksjonell skillevegg eller som en morsom ekstraeffekt. Først og fremst for at man skal kunne se seg selv i det, for å rette på frisyren, sørge for at klærne sitter pent og lignende.


Men speil er også en ekstremt brukervennlig og fleksibel innredningsdetalj. Speil er nyttige på en rekke ulike måter i et hjem. Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel. En god tommelfingerregel for hvor du bør plassere speilet på veggen , er at midten av speilet bør være i høyde med øynene på den laveste voksne i familien. Hvis det er stor forskjell på den laveste og høyeste voksne i hjemmet ditt, så er det en god idé å sjekke om den høyeste kan se hele ansiktet sitt i speilet.


Hei, speilet er endelig opp på veggen og det ser kjempefint ut og jeg er superfornøyd. Føler meg heldig å finne et så fint speil med bra service i tillegg. Jeg ville absolutt anbefale dere til mine venner (og har faktisk gjort det allerede)! I tillegg til å være funksjonelt, kan et et speil piffe opp og gi barnerommet det lille ekstra. Her på Jollyroom har vi et herlig utvalg av stilsikre speil.


Vi har mange forskjellige designs, fra gode leverandører! Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Ballettbarrene er spesialproduserte for å tåle hard bruk ballett- eller treningsstudio.


De er av ask eller laminert spesialtre og er svært solide. De frittstående ballettbarrene kan tas bort etter bruk. Vi har også ballettbarrer som skrus fast i veggen.


Da kan man kjøpe sett eller veggfester og ballettbarrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg