tirsdag 29. oktober 2019

Veggmaleri

Hopp til navigering Hopp til søk. Detalj fra Callejón de Hamel, Cuba. Et veggmaleri er alle former for maleri som er malt direkte på mur eller vegg. Veggmaleri , muralmaleri, kjennes fra de eldste tider (se hulemalerier).


Veggmaleri

Fra oldtiden er det egyptiske, mykenske, etruskiske og pompeianske veggmaleri best kjent. I det kristne Europa forekommer veggmaleri helt fra oldkirkens dager, med høydepunkter i middelalderen og i den italienske renessanse. I Stavanger finnes det noen tredimensjonale motiv som er støpt inn i bygg, men som veggmaleri har jeg ikke sett noe liknende. Styreleder i Historisk forum i Skien, Tor Gardåsen, forteller at de tidligere har prøvd å få støtte til bevaring av det historiske veggmaleriet. Et stort utvalg postere og veggkunst med kvalitets innramming som tilleggsvalg.


Stilige tapeter, unike gaver og offisielle produkter til de beste prisene. Pusser du opp hjemme? Hva med ett motiv malt rett på vegen? Passer til barnerom, barnehager, skoler, oppholdsrom, butikklokaler.


Et nytt veggmaleri ble i helgen avduket på Stallgården i Hamar. Gården er pusset opp og det gamle veggmaleriet ble malt over. Nå er et nytt på plass. Definisjon av veggmaleri i Online Dictionary. Betydningen av veggmaleri.


Norsk oversettelse av veggmaleri. Oversettelser av veggmaleri. Informasjon om veggmaleri i gratis engelsk online ordbok og leksikon. Andre kan velge å ha en full veggmaleri som strekker seg over hver vegg i et rom.


Kunst og design er en populær kategori med fototapeter for alle slags rom og miljøer. Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt. Per Johansen og brud i Bakke kirke. Et nytt politikerbilde har dukket opp på veggen der en gatekunstner i april skapte oppstyr med et veggmaleri av en korsfestet Sylvi Listhaug.


Denne gangen er det Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande som får unngjelde. Det skjer samme dag som Grande besøker Bergen. Oslo Konserveringsatelier tilbyr konservering, restaurering og rådgivning for bevaring av tak- og veggmaleri. Disse maleriene finnes ofte i fellesrom i boligblokker og offentlige bygninger, noe som gjør dem svært utsatt for nedbrytning og hærverk. Marcus er Spesialsamlingene til Universitetsbiblioteket i Bergen sin portal til digitaliserte manuskript, fotografi, diplomer og mye mer.


Veggmaleri

Oppkalt etter Marcus Selmer. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Nå har et stort veggmaleri dukket opp i Snösätra sør i Stockholm. Den er laget av en graffitikunstner som kaller seg hoplouie, og har påskriften Ikke glem hva som skjedde med Eric Torell, med et stort bilde av 20-åringen som smiler.


Denne lisensen gir deg rett til å dele og bruke dette innholdet på visse vilkår. Utsmykkingen på Ballstad slip er kalt verdens største veggmaleri. Stamsund-kunstneren Scott Thoe.


Veggmaleri

Motivene er hentet fra naturen på Ballsta båten, fisket og arbeidet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg