torsdag 31. oktober 2019

Putetrekk 40x40

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Putetrekk 40x40

Se hele sortimentet her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Handle enkelt online hos ellos. Frisk opp med et par fargerike putetrekk.


Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt. Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Et raskt trekkskift er faktisk alt du trenger for å gi sofaen eller senga nytt liv.


Putetrekk 40x40

Hvilken stil føler du for i dag? Blomster, striper, ensfarget blå. Det er opp til deg og smaken din. Vi programmerer og og trykker hvert enkelt putetrekk manuelt i våre egne lokaler - spesielt for deg.


På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor.


Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk. Flere farger, mønster og design. Kjøp men betal kun for 2. Den billigste puten får du gratis! Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett.


Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. OBS - PUTE-INNHOLD MEDFØLGER IKKE.


Putetrekk 40x40

Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Alpakka putetrekk, 40xcm. Ta kontakt for å bestille ei pute i det mønstret du måtte ønske.


Traktor-inspirert dekorasjon til hjemmet, kjøkkenet eller hagemøblene. Materiale: 1 bomull. Størrelse: x cm. CINDY putetrekk 40xcm. Luksuriøs silkepute som inngår i kvalitétsnivået J-Premium.


Garnet er håndspunnet med varierende tykkelse noe som skaper en slubbeeffekt i stoffet. Lyset faller vakkert på silken og gir derfor et levende inntrykk. J-Premium er våre mest elskede hverdagsprodukter i høyere kvalitet og klassisk tidløshet. Fra tidløse klassikere til siste nytt, sort-hvitt til friske farger, delikate blonder til glitrende paljetter – vi har putetrekk til alle anledninger.


Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar.


Putetrekk 40x40

Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull. Enkel og billig handel på Cellbes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg