torsdag 17. oktober 2019

Rammer 30x40

Fraktfritt over 3kr. Vi har allefavorittmotivene som man gjerne vil ha en ramme til, uansett om det er store eller små bilder. Hva mener vi med det? Med høy kvalitet og lave priser er våre rammer med målene 30xet godt alternativ når du skal henge opp favorittplakatene dine. Blant A3-rammene våre finner du også den stilrene Moebe-rammen.


Den er et trendy alternativ til den klassiske rammen. I denne kategorien finner du også våre passepartouts og plakathengere (cm) med målene. Passepartouten fremhever bildet og gjør innrammingen lett. Frontbeskyttelse af plast gør rammen mere sikker at.


Her finner du rammer som passer bilder med målene 30xcm. Gjennom å klikke på en ramme kan du lese mer om den. Hos oss finnes noe for alle! Leter du etter en flott ramme til store rektangulære bilder? Da har vi akkurat det du leter etter.


Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Dekorative rammer til bilder og plakater.


Rammer 30x40

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Tynn ramme som gjør at klipsene på baksiden ikke passer, spretter opp igjen like fort som du lukker dem. Bilde faller ut av rammen.


Rammer 30x40

Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater.


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Rammer i mange størrelser. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Rammer 30x40

Vi har et stort udvalg af 30xcm- rammer , så du kan finde den ramme, der passer perfekt til det motiv eller billede, der skal rammes ind. Vil du have en 30xramme uden lister – en såkaldt clipsramme? Eller vil du tværtimod have en bombastisk ramme med kraftige lister i en luksuriøs guldfarve?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg