onsdag 30. oktober 2019

Utendørs benk

Billige benker fra 6nok. Finn all oppbevaring du trenger. Bestill på nett i dag! Spar penger på våre kampanjer.


Du kan gjøre benken mer komfortabel og personlig ved å legge til ei pute i en stil du liker.

Sitteplass til 2-personer. Rengjøring: med mildt såpevann. Tørk av med en ren, tørr klut. Hvis du skal bygge en hagebenk i betong, må du dog først bygge en støpeform som har den størrelsen som benken din skal ha. Til gjengjeld får du en superflott benk som har en lang holdbarhet.


Velg mellom hagestoler i tre, metall eller kunstrotting, campingstoler og utebenker. De kan være bløte og dype for avslapping, eller hardere og mer robuste for hverdagsbruk - også utendørs. Så kjøp sittebenk hos oss, hvis du vil være sikker på rikt utvalg og god kvalitet.

Uansett om du plasserer den innendørs eller utendørs , så er vi sikre på at du vil få glede av den. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. En kraftig, enkel og stilfull benk som kan brukes både innen- og utendørs. Føtter i rustfritt stål som er pulverlakkert i grafitt grå.


Treverk i sibirsk lerk av meget god kvalitet og stabilitet. Treverket er naturlig impregnert og patinert fra naturens side. Vi anbefaler at treverket oljes med enten innen- eller utendørs treolje.


Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Hvorfor ikke lage den selv? Oppskriften er enkel. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig.


Det du trenger er treverk. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Hvilken benk passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem.

Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Da vil en TV- benk være en perfekt løsning. Med dette får du mye praktisk lagring og har dermed også ting nær hånden når du trenger dem. En putekasse holder hageputene rene og tørre om sommeren, og er en praktisk løsning når du skal rydde på terrassen etter en lang dag utendørs.


Hvis du kjøper en romslig putekasse, kan du dessuten raskt og enkelt rydde bort barnas leker og andre småting, slik at de ikke roter til hagen når du for eksempel får gjester til en grillaften. Lun trebenk med klassisk snitt som gjør seg svært godt blant kirsebærtrær, rosebusker og espaliertre i hagen. Laget i ubehandlet tre. APRIL benk kan leveres med LED-lys montert under sitteflaten, noe som gir behagelig opplyste uterom. Her finner du vårt utvalg av TV-benker i ulike varianter for ulike smaker og behov.


Du finner TV- benk i retro-stil, TV- benk i tre, TV- benk i hvit høyglans eller kanskje en TV- benk i eik. Vår nyeste benk i sortimentet designet av Eugeni Quitllet, som i et tiår jobbet med Pilippe Starck. Spanias mest internasjonalt anerkjente designere. Her finder du masser af skamler, taburetter og bænke til din bolig. En skammel eller bænk kan være en værdsat siddeplads, hvis der er mange gæster.


Denne Kebony benken er ikke bare et sted å sitte men også er den en utendørs oppbevaringsenhet. Har du kanskje spillkonsoller og andre elektriske artikler du ønsker å ha sammen med TV-en din, men du ikke nødvendigvis vil at skal synes så kan en romslig TV- benk være en god ide. I vår webbshop har vi et stort utvalg av TV-benker som passer sammen med din innredning. Benken var designet for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg