torsdag 24. oktober 2019

Store klistremerker

Pris fra 9- Gratis frakt. Finn store klistremerker nå på Kensaq. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Velg en design eller last opp din egen.

Topp kvalitet og helt personliggjort. Navnelapper Sørg for at logoen din er synlig når muligheten byr seg. Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Bildekor, klistremerker Hos Dekorshop kan du kjøpe stickers til bil, mc og båt. Vi trykker dekaler kun på materiell av høy kvalitet Vi tilbyr screen-, offset- og digitaltrykte klistremerker.


Alle våre dekaler tåler UV-stråling og vann! Er du ute etter en spesialdekal? Nøl ikke med å ta kontakt så finner vi en løsning.

Permanente, kan ikke flyttes. Kaktusene kan plasseres på et vindu, på veggen eller i en hylle. Perfekt dekorasjon der vanlige planter ikke kan brukes. Av PVC uten forbudte ftalater. I Skiltomaten kan du enkelt designe klistremerker helt etter eget ønske.


Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet. Hos oss kan du også bestille kantskårne klistremerker. Klistremerker med navn. Vi har et stort utvalg innenfor klistremerker med trykk, hvor du kan få din egen tekst eller logo på.


De tåler både vind og vær, samt mange omganger i oppvaskmaskinen. Velg blant hundrevis av maler for bilklistremerker eller last opp din egen design. Våre klistremerker til støtfangere passer perfekt når du vil uttrykke din støtte for en sak eller ønsker å dele et morsomt sitat. App Store har et stort utvalg apper til iOS-enheten din.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Slitesterkt klistremerke i vinyl av høy kvalitet beregnet for vaskebøtte.

Print av store klistremerker med avtagbar folie eller vanlig folie. Mulighet for konturskjæring. Printes med miljøvennlig HP Latex. Skriv teksten med store og små bokstaver, som du ønsker den. Vi gjør din tekst så stor som mulig.


Vær oppmerksom på, at transparente klistremerker kan lages med bare svart tekst - du kan ikke laste opp egen design. Våre store , selvklebende klistremerker på ruller er veldig holdbare. Trykking av klistremerker i store og små opplag. Bestem størrelse selv.


Ta kontakt for mer informasjon og for å motta et uforpliktende pristilbud. Lave priser, rask levering - og INGEN minstebestillinger! Om det er firma, en klubb, forening eller privatperson, alle kan ha bruk for klistremerker.


Bruk de som reklame, som informasjon eller for å merke utstyr. Lag egen tekst og last opp egne motiver. Format, størrelse, farger og antall bestemmer du. Stickerbombing har blitt en greie i det siste, men det er ikke det vi skal fokusere på. Her skal vi vise deg forskjellige morsomme, kule, artige klistremerker på biler.


Så kanskje du får en lur plan, og velger å bestille noe morsomt? Underlag må være tørt, rent og støvfritt. Omgivelser og underlag bør være romtemperert.


Dess kaldere, jo verre er det for merket å sette seg. Foliexperten leverer alle typer klistremerker og etiketter med høykvalitets trykk i alle former og leveringsformater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg