onsdag 16. oktober 2019

Ventilator tak

Ventilatorer i alle utførelser og prisklasser! Også for storkjøkken. Sjekk ut ventilator tak. Det er så mange forskjellige varianter å velge mellom. En ventilator i taket er effektivt, og styres enkelt med en fjernkontroll.


Du må ta stilling til om du vil ha en takintegrert ventilator , en fritthengende ventilator , en vegghengt ventilator , en benkventilator eller andre varianter.

Du bør beregne at ventilatoren skal være litt bredere enn komfyrtoppen. Det er viktig for at ventilatoren skal kunne fange opp all damp og matos og gi best mulig effekt. Hvis du ikke har nok plass, må ventilatoren minst være like bred som komfyrtoppen under. Vi skal ha åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy og vil helst ikke ha en massiv ventilator over øya. Har forkastet ideen om ventilator med downdraft i øy, og vurderer nå ventilator integrert i tak , med ekstern motor i naborom (grovkjøkken).


Noen som har erfaring med denne varianten? Ser for meg en del utfordringer med flat vifte i flatt tak. Det er den egentlig hos meg, men jeg valgte å bygge litt ned hele taket over øyja.


Den nedfellingen av taket jeg har er egentlig helt unødvending.

Om ventilatoren klarer å trekke godt nok når takhøyde er meter vet jeg ikke. Stort utvalg av takintegrerte ventilatorer fra kjente merker. Du får 3dagers åpent kjøp.


Vi installerer gjerne for deg og tar med din gamle! Det viktigste for hvilken ventilator du bør velge, er hvor god den er til å fange matos, fange fett og fjerne lukt, hvor mye den støyer og hvor god belysning den gir. Kjøpe ny kjøkkenvifte?


Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her! I tak er det normalt å bruke dimensjon 125mm. Dette fordi det krever mer av viften å dra fukten opp av rommet, enn rett ut. På vegg er det normalt 100mm som brukes.


Trenger du hjelp til å velge riktig baderomsvifte? Vi hjelper deg gjerne! Kontakt din lokale MegaFlis-butikk, eller kontakt vår kundeservice. En takmontert ventilator fra AEG gir deg mer plass over til matlagingen.


Du har flere alternativ når det gjelder design og stil. På IKEA finner du kjøkkenvifter og ventilatorer i mange stiler og fasonger. Velg mellom veggmontert kjøkkenvifte, integrert ventilator eller en takmontert kjøkkenvifte som kan monteres over kjøkkenøya.


PS: Alle ventilatorer som ikke har beskrevet type ventilasjon.

Ved maks-kapasiteten har den et lydnivå på dB. Det er også enklere å installere den, fordi den har en innebygd motor. Witt er nå på banen med et nytt, spennende og innovativt sortiment av ventilatorer. Med MobileControl kan man fjernstyre ventilatoren ved å bruke en smarttelefon eller nettbrett.


På denne måten kan du stille inn belysning, viftetrinn samt en etterløps. RørosHetta - Norskproduserte kjøkkenhetter og kjøkkenvifter til alle ventilasjonsformer. I tillegg kan du lese av filterets metning. Skreddersøm og lakkering i valgfri NCS, kobber og messing. Tak - og ventilasjonsbutikken leverer varer over hele landet!


Varene sendes hver tirsdag og fredag – aldri lenge å vente!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg