torsdag 3. oktober 2019

Stickers barnerom

Skap en morsom og inspirerende atmosfære på ditt barns rom! Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten.


Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager.

Rask levering og fri retur! De fleste foreldre starter å forberede barnerommet mens de har en liten en på vei. Ofte i lyseblå eller lyserosa og gjerne med søte uroer, flotte leketøy og. Skap et personlig barnerom med wallstickers Det er morsomt å innrede barnerommet med alt av møbler og interiør, som passer ditt barns interesser og personlighet. Men det er en ting som er sikkert med barn, det at deres mening om hva som er kult og ukult kan endre seg meget fort.


Stickers Barnerom Slå barnas rom fra livløs soveplasser til joyous steder av moro, hvile og avslapning med hjelp av denne fantastiske samling av barns soverom vegg klistremerker Vi er stolte av å presentere deg denne fantastiske katalog av fargerike og unike barnehage vegg klistremerker for å underholde samt å utdanne. De fleste jenterom er så rosa at det skærer i øynene på en voksen når de entrer rommet, men det endrer ikke det faktum at jentene elsker det.

Wallstickers for alle barn, store som små. Vi har et stort utvalg av wallstickers til barnerommet, og vi får hele tiden inn nye produkter. Velg mellom wallstickers. Hos oss kan du også finne alfabetstickers og på den måten legge grunnlaget for lesing i tidlig alder. Er du i stedet ute etter en enklere og kun morsom veggdekor til barnerom , kanskje for barn i yngre alder, har vi prinser og prinsesser, disneyfigurer av alle slag, traktorer, helter og heltinnerr og mye annet.


En av fordelene med veggdekorasjon er at man har muligheten til å få noe unikt som passer det enkelte rommet - uansett om det er snakk om stue, kjøkken, soverom, barnerom eller et helt annet rom. Du kan alltid finne noe som passer inn. Slik kan du skape et unikt hjem samtidig med at det er en rød tråd i veggdekorasjonen.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Norges fineste barnerom finner du hos minikids.


Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Hoppekids, Bopita og mange fler. Pynt opp på barnerommet med veggdekor, klistremerker, wallstickers. Vi har flere motiver med barnas helter og favoritter.


Her har du masse å velge i mellom – til gutter og jenter, store som små.

Med veggdekor kan du gi nytt liv til barnerommet på en helt annen måte enn å male det om eller tapetsering. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Kundeservice har oppe hverdager fra 08:til 16:00.


Sikre betalingsmåter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg