fredag 18. oktober 2019

Veggfliser stue

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser.


Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA.

MegaFlis tilbyr er stort utvalg av flis egnet til stue , gang og andre oppholdsrom til en rimelig pris. Det har de siste årene blitt mer populært, spesielt i de nordiske lan å følge trenden med flis i andre rom enn kun bad. I dag er flis et godt egnet materiale til laminat eller parkett. Har du for eksempel sorte håndtak på kjøkkenfrontene, kan det være stilig å velge sorte flis over kjøkkenbenken.


Et annet alternativ dersom du for eksempel har åpen kjøkkenløsning, kan være å velge en kontrastfarge med kjøkkenflisene. På denne måten får du adskilt kjøkkenet fra stuen eller spisestuen, og skaper et blikkfang i. Veggfliser er vanlige i baderom, våtrom og kjøkken. De er mindre solide enn gulvfliser og har ofte et preg av å være mer dekorative.

Frostsikre fliser er vanlige på utendørsarealer. På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. I vår kolleksjon får du ekte marokkanske fliser produsert i Marokko og vakre historiske fliser produsert i Vietnam, i mange forskjellige historiske mønster og farger.


Samt nye modeller som er tilført knust marmor, kalt Terrazzo. Våre marokkanske fliser passer utmerket som gulv og veggfliser i nye og gamle boliger. Vi har fliser og glassbyggestein som egner seg godt til ba kjøkken, stue , gang, garasje og vi har også mange fliser som egner seg utendørs. Hos oss finner du alle typer flis.


I tillegg til disse har vi og skifer- marmor- og granittfliser og porcelenato- og kermaikkfliser. Vi har merker som EL Molino, Elios Ceramica og Casalgrande Padana. Right Price Tiles har butikker rundt om i landet.


Med stort utvalg av fliser til baderom, stue , gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt. Oppussing går lett med oss. Våre kunnskapsrike ansatte vil bistå deg til å velge riktig produkt og riktig tilbehør.


Løpet er langt ifra kjørt om du kunne tenke deg å fiffe opp stuen med nye vegger før julen ringes inn. Ved å velge smarte og kjappe løsninger kan rommet bli nytt og tidsriktig i løpet av en helg. Lekre og klassiske veggfliser som dekorer både stue og soverom.

Her får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg. Fliser i fra Italia er vårt fokusområde. Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder.


Flishuset-Import importerer utefliser. Kjøkkenet i Rauna 0er et lite te-kjøkken i kombinasjon med stue , optimalisert for mikrohus med nødvendige hvitevarer. Innredning blir spesialtilpasset og bygges med materialer fra EGGER. Marokkanske fliser skaper et unikt inntrykk og brukes mye på kjøkken, ba gang eller hall. Både som gulvfliser og veggfliser.


Mange velger også å bruke historiske fliser i drivhus, på balkong, veranda med overbygg eller på hytta. Med veggfliser kan du løfte utseendet på kjøkkenet uten at det koster for mye. Over kjøkkenbenken er det gjerne snakk om 2-kvm som må flislegges.


Da kan du gjerne velge eksklusive fliser uten at kostnaden blir for stor. Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå!


Stue med rustikt gulv og smarte vegger. Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg