tirsdag 22. oktober 2019

Plakat planter

Kjøp bildeveggen din hos oss. Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det.


Plakat planter

I kategorien Botaniske finner du et stort utvalg av plansjer og plakater med botaniske motiver. Pynt opp veggene dine med vakre, grønne blader, planter og blomster, og skap en herlig trivsel i hjemmet. Plakater med planter kan fint kombineres med levende planter og blomster i interiøret.


Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv. Vi har plakater med mange forskjellige tema og stiler, så du finner motiver for. Oversikt over de ulike planters smaker og smaksassosiasjoner. Plakat Norsk naturs smakskart for ville planter - x cm. En guide på 1ulike ville smaker i norsk natur.


Plakat planter

Barna sin favoritt artsplakat? Tegneren har med denne fargerike og vakre plakaten lykkes i det unike prosjektet helhetlig å illustrere i detalj dyre- og plantelivet på en liten flekk av nærmiljøet et sted i Norge. Jeg er på utkikk etter en plakat av spiselige planter. Fin og lærerik dekorasjon til kjøkkenet!


Den plakaten viser spiselige og giftige sopp varianter fra Europa og Nord-Amerika. Hver sopp er avbildet detaljert og i livlige farger. Derfor kan du lett gjenkjenne og sammenligne illustrasjonene med sopp du finner i naturen. Både størrelsen på hver sopp (cm i diameter), og om soppen er spiselig eller giftig er indikert. Botaniske vintageplakater er perfekte til et landligt look i sommerhuset, og fotoplakater med grønne planter vil være flotte sammen med levende planter for at skabe kontraster.


Du kan også finde botanik-plakater med moderne grafiske print af planter og fine illustrationer med alle vores favoritter i naturen. Giftinformasjonen har utarbeidet brosjyrer og plakater om giftige planter og sopp, og om generelle råd ved forgiftningsuhell og hvordan du kan forebygge forgiftninger. Ved uhell ring Giftinformasjonen for råd. Om førstehjelp ved forgiftning, bitt og stikk, gasser, forgiftning av hund og katt, legemidler, mat og drikke, produkter og kjemikalier og rusmidler.


Velg blant tusenvis av fine motiv. En vakker plakat med et motiv av en figus plante i nærbilde. De skinntykkede bladene er dekket i mørke nyanser av grønt og blått, noe som skaper en fin kontrast i bildet som skaper et levende og eksotisk inntrykk. Plakat din vil ta seg bedre ut hvis du velger en ramme for den. Gå til seksjonen et mønster overalt, deretter Innrammet plakat for å velge ramme.


Plakat planter

Stilig plakat med et botanisk motiv av Monstera blad. Rubber Plant Leaves Poster Fra 7kr kr-. Owl Poster Fra 7kr kr-. Populær i samme kategori. Her er alle våre kjente og kjære trekkfugler gjengitt i naturlige omgivelser.


I tillegg til denne plakaten, som burde være obligatorisk for ethvert klasserom, kan vi tilby en plakat som viser alle våre vakre ugler og en med våre stolte rovfugler. Humlevennlige planter. Derfor har vi samlet en liste over planter vi anbefaler som humlevennlige.


Plakat planter

Den er kort og konsis, hvor baktanken er at dette skal være sikre vinnere fremfor en komplett liste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg