tirsdag 22. oktober 2019

Putetrekk 40x60

Putetrekk 40x60

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Handle enkelt online hos ellos. Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring.


Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Lea putetrekk 40xGrønn.


Putetrekk 40x60

Hyggelig putetrekk i kombinasjonen quiltet enzymvasket bomull og naturlin. Knyting på bakside gjør den ekstra koselig. Dette putetrekket vil freshe opp et hvilket som helst interiør.


Det delikate oransje fargetone kombinert med de lekne duskene er uslåelig. Puten har en herlig og fløyelsmyk struktur og er laget av 1 bomull. Trekket er flott å kombinere med andre putetrekk i ulike størrelser og farger. För endast kr extra kan du få ditt paket nästkommande vardag. Stort utvalg putevar og putetrekk til hodeputer.


Mange farger og størrelser. Bestill på nett, hent i butikk eller på nærmeste postkontor. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Enkel og billig handel på Cellbes.


Grønt er skjønt – og det er Mummitrollet også! Finnes i disse variantene. Fargesterk og fresht putetrekk med Snorkfrøken i fokus. Kategorier: Interiør, Mummi, Puter og putetrekk. Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar.


Putetrekk 40x60

Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.


Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.


Putetrekk 40x60

Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Moskusandedun minner om eksklusive ederdun og gir en myk og behagelig støtte. Mykt trekk i 1 bomullscambric som er så tettved av støvmidd ikke kan trenge igjennom.


Nordicform er Norges største produsent og leverandør av dun med egen fabrikk, showroom og lager på Mysen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg