tirsdag 15. oktober 2019

Profilert gulvlist

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


Listen er produsert i førsteklasses fingerskjøtt kvistfri furu. Alle karmlister leveres i faste lengder og har hovedsaklig som bruksområde belistning rundt dører og vinduer men kan også brukes til fenderlist, dekklist m.

Karmlist profil CW 1passer sammen med gulvlist profil CW 2og Taklist profil CW 363. Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser. Utforing furu 21x0ubehandlet 4per lm Kjøp. En gulvlist , eller fotlist, skjuler glippen mellom gulv og vegg. Selv om overgangen i utgangspunktet er fin, vil en gulvlist kunne heve helthetsinntrykket av rommet.


Profilert fotlist til belistning langs gulv. Din prosjektleverandør innen kapping og tilpasning av overflatebehandlede utforinger og listverk. Vi pakker ferdig og merker varene etter kundens ønske.

Fotlist med profil kalt Oslo. Har en rett kant øverst og er stilfullt profilert. Denne er enkel og stilren. Skrå bak for for å kunne møte ujevnheter mot vegg. Lister og utforinger som tåler en trøkk.


MDF List er et selskap med egen produksjon av EB-herdede malte MDF produkter. Vårt høyt automatiserte anlegg i Karlskoga. Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk. I tillegg lager vi spesielle lister etter tegning eller prøver.


Karmlister har hovedsaklig som bruksområde belistning rundt dører og vinduer men kan også brukes til fenderlist, dekklist m. Karmlist med avrundet kant passer sammen med gulvlist med avrundet kant og taklist med avrundet kant. Velger du denne listverksserien får du en helhetlig, klassisk og enkel stil som passer inn i mange typer interiør. Gjennomført og helhetlig bruk av listverk gir et pent og ryddig inntrykk av interiøret. Vi har listverk i serier med fot-, karm- og taklist, og lister til de fleste.


Dette er lister som egnes for både karm og fotlist bruk. Og de vil se ut som en fotlist ved at profilen vektes mot det som vil være naturlig nedside for en profilert gulvlist. Norges billigste listverk, utforinger, glattkanter og panel!

Vi lagerfører listverk fra 1- pr meter. Det er under halv pris sammenliknet med andre forretninger! Taklist, karmlist og gulvlist finnes i samme stil og gir rommet et helhetlig utseende.


Disse taklistene passer sammen med Karmlist Rund. En riktig karmlist rammer inn og fremhever særpreget i husets dører og vinduer. Variant den smaleste siden på en profilert list vendes inn mot døren. Variant passer kun på glatte lister, men du velger selv om det er den loddrette eller vertikale enden som avslutter.


Og listverk og profiler fra eldre bygninger har blitt restaurert og gått inn i vårt sortiment. Vi sorterer etter stilarter og er nøye på dokumentasjon om opphav. Viktige kjennetegn er rikt profilert listverk, utskårne bjelker og knekter,.


Ellers gjelder det generelt at en har det ryddig og rent på monteringsstedet. Hold verktøy og hender rene under monteringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg